Bakanlık müdahil oldu! İstanbul'da iğrenç olay: 13 yaşındaki çocuğa 15 kişi tecavüz etti!

İstanbul'da meydana gelen iğrenç olaya Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı müdahil oldu. 2010 yılında İstanbul’da 13 yaşındaki bir kız çocuğunun 15 kişinin tecavüze uğradığı ortaya çıktı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının 2010 yılında İstanbul’da 13 yaşındaki bir kızın 15 kişinin tecavüzüne uğradığı iddiasına ilişkin açılan davaya müdahil olduğu öğrenildi.


İstanbul’da 2010 yılında 13 yaşındaki A.A.’nın 15 kişi tarafından “Görüntüleri ağabeyine izletiriz. Abin cezaevinden kaçar seni öldürür" diyerek şantaj yaparak tecavüz ettiği haberlerine ilişkin İhlas Haber Ajansı muhabiri, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kaynaklarından bilgi aldı.


Kaynaklar, olayın 13 yıl önce yaşandığını, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak davaya müdahil olduklarını ve mahkeme tarafından verilen karara itiraz ettiklerini, kararın istinaf aşamasında bozulması üzerine sanıkların yeniden yargılandıklarını belirtti.
Öte yandan, A.A’nın söz konusu haberlere tepkili olduğu, şu anda mutlu bir evliliği bulunduğu ve tekrar bir travma yaşamak istemediği öğrenildi.

Bakanlık müdahil oldu! İstanbul'da iğrenç olay: 13 yaşındaki çocuğa 15 kişi tecavüz etti! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.