Sibel Can sonunda kaynana oluyor! Engincan Ural sevgilisi Merve'den 'Evet' yanıtını aldı...

Sibel Can ile Hakan Ural’ın oğlu Engincan Ural yaklaşık bir senedir beraber olduğu kız arkadaşı Merve Kaya’ya evlenme teklifinde bulundu. Ural, sevgilisinden aldığı ‘Evet’ cevabı sonrasında mutlu anlarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Türk müziğinin en sevilen isimlerinden biri olan Sibel Can, kaynana olmaya hazırlanıyor. 1999 yılında Hakan Ural ile evliliğinden dünyaya gelen Engincan Ural sonunda kız arkadaşına evlenme teklifinde bulundu.

Özel hayatını büyük bir gizlilik içerisinde yaşamayı tercih eden Ural, aldığı ‘Evet’ teklifi sonrasında mutlu anlarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Sibel Can sonunda kaynana oluyor! Engincan Ural sevgilisi Merve'den 'Evet' yanıtını aldı...

Sosyetenin tanınmış simaları arasında yer alan ve geçtiğimiz haftalarda dünya evine giren Dila Tarkan ile Dağhan Doğruer'e sahte nikah memurluğu yapan Engincan Ural, uzunca bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Merve Kaya’ya evlenme teklifinde bulundu.

Sibel Can sonunda kaynana oluyor! Engincan Ural sevgilisi Merve'den 'Evet' yanıtını aldı... - Resim : 2

Melisa Ural’ın da aralarında bulunduğu arkadaş grubunda eğlenen çift daha sonrasında mutlu anlarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak takipçilerinden tam not aldı.

Sibel Can sonunda kaynana oluyor! Engincan Ural sevgilisi Merve'den 'Evet' yanıtını aldı... ile ilgili etiketler Sibel Can engincan ural merve kaya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.