Sezen Aksu'dan ihanet şarkısı!

Sezen Aksu son şarkısı Konduramadım ile bir kez daha hayranlarının karşısına çıktı. Konduramadım şarkısının öyküsü olarak ise Cem Yılmaz'ın Defne Samyeli'ye olan ihaneti gösterildi. İşte Sezen Aksu’nun Konduramadım sözleri…

Hürriyet’ten Behlül Aydın imzalı haberde; Geçtiğimiz Haziran ayında söz ve müziği kendisine ait olan Konduramadım şarkısı müzikseverlerin beğenisine sunulmuştu. İddialar doğrultusunda Sezen Aksu’nun Konduramadım adlı şarkısını Cem Yılmaz’ın Defne Samyeli’ye olan ihanetinden esinlenerek yazdığı gündemde yer aldı.

Aksu, Konduramadım adlı şarkının iki versiyonunu hayranları ile paylaştı. Şarkının klibinde ise Edis, Kalben, Demet Akbağ, Ezhel, Simge, Zeynep Bastık, Şanışer, Murda, Mabel Matiz
Kaynak Yeniçağ: Defne’den ayrılıp Serenay ile beraber olan Cem Yılmaz’a Sezen Aksu’dan “Konduramadım” şarkısı, İşte o sözler yer aldı.

KONDURAMADIM ŞARKI SÖZLERİ

Daha en başından belliydi zaten
Ben ihtiyaca binaen aşk icat ettim
O kadar inadım ki kendi yalanıma
Beni geç, koca memleketi bile ikna etim
O seni üzer dediler
Karada yüzer dediler
Bütün alametler vardı
Ben konduramadım, konduramadım
Konduramadım, konduramadım, konduramadım
Daha en başından belliydi zaten
Ben ihtiyaca binaen aşk icat ettim
O kadar inandım ki kendi yalanıma
Beni geç, koca memleketi bile ikna etim
Ama, ama, ama dedim
Bir ümit olamaz mı dedim
Kendim dedim, kendim dinledim
Konduramadım, konduramadım
Konduramadım, konduramadım, konduramadım

Sezen Aksu'dan ihanet şarkısı!

2018 yılında Defne Samyeli ile Cem Yılmaz, aşk yaşamaya başlamışlar ve uzunca bir süre magazin gündeminde konuşulmuşlardı. Cem Yılmaz sevgilisi Defne Samyeli ve Samyeli'in kızları ile birlikte Serenay Sarıkaya'nın baş rolünü üstlendiği Alice Müzikali'ni izlemeye gidince ilişki biraz çatırdadı.

Cem Yılmaz ile Defne Samyeli çıkan aşk dedikoduları sonrasında 1,5 yıldır devam eden ilişkilerini sonlandırmak durumunda kalmışlardı.

Sezen Aksu'dan ihanet şarkısı! ile ilgili etiketler Cem Yılmaz Defne Samyeli Sezen Aksu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.