Şeyh Said ve Seyit Rıza'yı anan Yıldız Tilbe'ye büyük tepki var!

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe geçtiğimiz günlerde önce Said Nursi'nin akrabası olduğunu belirtmiş, ardından ise evrim teorisine yönelik eleştirilerini Twitter hesabından paylaşmış ve bu mesajları takipçilerinin sert tepkisi ile karşılaşmıştı. Bugün Seyit Rıza ve Şeyh Said övgülerine devam eden Tilbe, "Allah'ın rahmeti üzerinizde olsun" notu ile bir anma mesajı paylaştı. Ünlü şarkıcıya bu paylaşımı üzerine çok sert eleştiriler geldi...

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe'den tartışma yaratan açıklama ve mesajlar gelmeye devam ediyor.

Daha önce Said Nursi'nin akrabası olduğunu söyleyerek  evrim teorisini eleştiren, Darwin'in günümüzdeki bilimsel gelişmeleri görmesi halinde evrime inanmayacağını belirten Tilbe, evrimcilere hodri meydan diyerek, "Başka türlüsüne gücü yetene işte meydan, Allah'ın yarattığı tek bir şeyi evirin de görelim" demişti.

Bunun ardından çok sayıda hakaret mesajları alan Tilbe, geri adım atmayarak, takipçilerinin Said Nursi hatırlatmalarına şu şekilde cevap vermişti:

"Darwin bana kurban olsun, İslamiyet'e de kaç gündür Allah'ıma kitabıma inançlarıma kutsal her şeyime demediklerini bırakmadılar. Allah'tan değil kör şeytanlarından bulasıcalar müslümanım Elhamdülillah bunu söylemem niye şov olsun ? Adım Yıldız gibi soyadım Tilbe gibi müslümanım, sanki onlara müslümansınız demişim gibi ağır geliyor. Siz değil, benim müslüman, işte böyle ayırımcısınız. Cumhuriyette benimdir Allah'ta , Atatürk'ü de çok seviyorum Saidi Nursi'yi de kimden izin alıcaktım Trump'tan mı? Başka bir insanın diline, dinine inançlarına kutsalına saldıran her insan ilkeldir , Allah herkesin tercihini kendi iradesine bırakmış. Saygı duyulmuyorsa medeni olunmaz.."

ANMA MESAJI ORTALIĞI KARIŞTIRDI...

Ünlü sanatçı Tilbe takipçilerinin büyük bölümünü çileden çıkaran paylaşımı ise bugün yaptı. 

Tilbe, "10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Haftası"nın içinde bulunduğumuz şu günlerde Twitter hesabı üzerinden Seyit Rıza ve Şeyh Said'in fotoğraflarını, "Allah'ın rahmeti üzerinizde olsun" notuyla paylaştı.

Şeyh Said ve Seyit Rıza'yı anan Yıldız Tilbe'ye büyük tepki var!

Söz konusu paylaşımın ardından Tilbe'ye, takipçilerinden "vatan haini" olduğuna yönelik tepkiler geldi.  

Şeyh Said ve Seyit Rıza'yı anan Yıldız Tilbe'ye büyük tepki var! - Resim : 2

Şeyh Said ve Seyit Rıza'yı anan Yıldız Tilbe'ye büyük tepki var! - Resim : 3

Gelen tepki ve hakaretlere cevap veren Tilbe, "Ben mi vatan hainiyim? Vatan hainleri, vatana ait her değeri, kültürü, dili, dini, milleti, kişiyi, ağacı, suyu, toprağı hain görürler. Vatan hainleri tarihi de İngilizler ve yabancı ülkelerin yazdıkları yalan yanlış bilgilerden öğrenirler. Ben "Türkiye Cumhuriyeti"yim her şeyiyle her şeyimle." ifadelerini kullandı.

Şeyh Said ve Seyit Rıza'yı anan Yıldız Tilbe'ye büyük tepki var! - Resim : 4

 "Bana,  'Vatan haini' diyenler, sizsiniz vatan haini" diyen Tilbe, küfür ve hakaret içerikli mesaj gönderen kullanıcıların kendisini takip etmeyi bırakmasını istedi. 

Şeyh Said ve Seyit Rıza'yı anan Yıldız Tilbe'ye büyük tepki var! - Resim : 5

Şeyh Said ve Seyit Rıza'yı anan Yıldız Tilbe'ye büyük tepki var! - Resim : 6

Şeyh Said ve Seyit Rıza'yı anan Yıldız Tilbe'ye büyük tepki var! ile ilgili etiketler Yıldız Tilbe Twitter Seyit Rıza Şeyh Sait
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.