Sevmek Zamanı Dizisi Oyuncuları... Sevmek Zamanı Konusu Nedir, Nerede Çekiliyor?

Yaz dizileri arasında en dikkat çekici olan şüphesiz Sevmek Zamanı oldu. Dizinin ilk fragmanı yayınlandı. Çekimleri devam eden Sevmek Zamanı dizisinin oyuncuları kimler, merak ediliyor. Deniz Işın ve İlhan Şen'in başrollerinde olduğu Sevmek Zamanı konusu nedir, nerede çekiliyor? Detaylar haberimizde...

Sevmek Zamanı oyuncuları merak ediliyor. Yaz sezonunda ATV'de yayınlanacak olan Sevmek Zamanı dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor soruları da gündem oldu. Süreç Film imzalı olan dizinin yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban, senaristliğini Nalan Savaş Merter yapıyor.

Sevmek Zamanı konusu dikkat çekiyor. Başrollerinde Deniz Işın ve İlhan Şen'in rol aldığı Sevmek Zamanı çok konuşulacak bir aşk hikayesini konu alıyor. Firuze (Deniz Işın) ve Kaan'ın (İlhan Şen) arasındaki öykünün anlatıldığı Sevmek Zamanı dizisi dramatik bir hayatın nasıl hayatları değiştirdiğini konu alıyor.

İlhan Şen ve Deniz Işın uyumunun ilk bakışta görüldüğü Sevmek Zamanı, ikilinin hayaranları tarafından merakla beklenen dizilerin başında geliyor.

SEVMEK ZAMANI OYUNCULARI

Deniz Işın,

İlhan Şen,

Toprak Can Adıgüzel,

Serenay Aktaş,

Beran Soysal,

Çağdaş Onur Öztürk,

Muttalip Müjdeci,

Onur Gözeten,

Derya Pınar Ak,

Ozan Yiğit,

Zeynep Oymak,

Nimet İyigün gibi isimler yer alıyor.

Sevmek Zamanı Nerede Çekiliyor?

Sevmek Zamanı dizisi nerede çekiliyor sorusu da gündem oldu. Yaz sezonunda ATV'de yayınlanacak Sevmek Zamanı İstanbul'da çekiliyor.

Sevmek Zamanı Dizisi Oyuncuları... Sevmek Zamanı Konusu Nedir, Nerede Çekiliyor? ile ilgili etiketler ATV sevmek zamanı oyuncuları sevmek zamanı konusu sevmek zamanı nerede çekiliyor ilhan şen deniz ışın
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.