Seversin Dizisi Hangi Kanalda? Seversin Ne zaman, saat kaçta başlıyor?

Yaz sezonu dizileri içerisinde en iddialı olan ve başrollerini İlayda Alişan ile Burak Yörük'ün Paylaştığı Seversin Dizisi Yakında Başlıyor. Yılın Çiftinin adayı olan ikilinin Seversin dizisiyle hayranlarınn karşısına çıkması sonrası Seversin Dizisi Hangi Kanalda, Saat Kaçta Başlıyor Sorusu da gündem oldu.

Seversin Dizisi Hangi Kanalda, Saat Kaçta Başlıyor Sorusu Gündem oldu. İlayda Alişan ve Burak Yörük'ün başrollerini paylaştığı Seversin dizisi romantik komedi hikayesine yaz sezonun merakla beklenen yapımı oldu.

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli'nin yaptığı ve senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan'ın kaleme aldığı Seversin Dizisi Hangi Kanalda?

SEVERSİN DİZİSİ HANGİ KANALDA?

İlayda Alişan'ın Asya, Burak Yörük'ün Tolga karakteriyle izleyicinin karşısına çıkacak olan Seversin dizisi Kanal D ekranlarında yayınlanacak. İstanbul'da çekimleri süren dizinin karakterleri ve konusu da dikkat çekti.

Nergis Kumbasar'ın yine bir yaz dizisiyle ekranda boy göstereceği Seversin dizisinde, Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Yiğit Dikmen, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın, Yağmur Gurur ve Nihayet Şahin yer alıyor.

Seversin Dizisi Hangi Kanalda? Seversin Ne zaman, saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler seversin dizisi hangi kanalda seversin dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.