Sevda Demirel ile Neslihan Doğrusöz aşk mı yaşıyor?

İşte Benim Stilim programında üne kavuşan Neslihan Doğrusöz, cinsiyet değiştirmiş ismini Doruk Doğrusöz olarak değiştirmişti. Ünlü yarışmacı eski şarkıcı Sevda Demirel ile el ele görüntülendi.

Doruk Doğrusöz, 2018 Bikini Fitness Şampiyonu ve milli sporcu Büşra Eyen ile aşk yaşıyordu. Evlenmeleri beklenen ikili, sürpriz bir şekilde ayrıldı. Bu ayrılık cinsiyet değiştirme yolculuğunda en büyük destekçisi olan Büşra Eyen’e de sürpriz oldu. Öyle ki Eyen, Doruk Sevda Demirel ile  Neslihan Doğrusöz aşk mı yaşıyor?Doğrusöz ve Sevda Demirel’in birlikte olduğunu, el ele görüntülendiğini haberlerden öğrendi.


İkili el ele görüntülendikten sonra Seda Demirel, Büşra Eyen’e mesaj atarak birlikte olduklarını söyledi. Eyen de, “Mutluluklar, kafanıza göre takılın" dedi.

Aldatma haberleri sonrası açıklama yapan Büşra Eyen, "Gayet iyiyim. Kim ne istiyorsa onu yapsın. Ben de haberlerden öğrendim. Kendi hayatları. Ne yaşamak istiyorsa yaşasınlar" dedi.

Sevda Demirel ile Neslihan Doğrusöz aşk mı yaşıyor? ile ilgili etiketler Sevda Demirel Doruk Doğrusöz Aşk işte benim stilim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.