Serkan Bolat 19 Ağustos yok günü nedir? Büyük sırrı ne?

Sen Çal Kapımı Serkan Bolat 19 Ağustos yok günü nedir? Sen Çal Kapımı 6. Bölüm fragmanı büyük ses getirdi. Sen Çal Kapımı 6. Bölüm fragmanında Serkan Bolat’ın yok günü nedir sorusunun cevabı merak konusu oldu. Serkan Bolat büyük sırrı ne? Detaylar haberimizde…

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Sen Çal Kapımı’nın 6. Bölüm fragmanı yine herkesi derinden etkiledi. Yeni bölümde Serkan Bolat’ın 19 Ağustos tarihinde işe gelmediği ve bunu her yıl tekrarladığı ve o günde kimsenin ona ulaşamadığı kaydedildi. Peki, Serkan Bolat’ın 19 Ağustos büyük sırrı ne?

Muhtemel şartlarda geçmiş bir zamanda acı bir günün yıl dönümü olan yok gününde Serkan Bolat, 19 Ağustos tarihinde yine ortadan yok olacak. Kimseyle görüşmek istemeyen Serkan, herkesten uzak kalarak köşesine çekiliyor. Ancak Serkan’ın annesinin de dışarı çıkamama rahatsızlığı olduğundan bununla bir alakası olması muhtemel görünüyor.

SERKAN BOLAT YOK GÜNÜ NEDİR?

Ancak Serkan’ın yok gününde büyük sırrı için bazı tahminlerde yok değil. Serkan’ın aslında kazada kaybettiği bir kardeşi olma ihtimali bulunuyor. Serkan’ın ara ara verilen görüntülerde üzerini örtü ile kapadığı bisiklet ve gitarında bir anısı olduğu ortada. Her yıl 19 Ağustos tarihinde ortadan kaybolup sır olan Serkan’ın kardeşinin ölümü sebebiyle annesi gibi o da dışarı çıkmak istemiyor.

Serkan Bolat 19 Ağustos yok günü nedir? Büyük sırrı ne?

Serkan’ın yok gününün ve annesinin dışarı çıkamamasının bağlantılı olma ihtimalinin oldukça yüksek olduğu da artık belirgin gibi görünüyor. Ancak Eda, tüm bu engellere rağmen Serkan’ın yok günü sırrını öğreniyor. Selin ise Eda’ya sadece bunu kendisinin ve Serkan’ın bildiğini ve onu kimseye söylemeyeceğini belirterek iyice kızmasına nende oluyor.

Eda asla pes etmeyerek Serkan’ı ve saklandığı yeri buluyor. Serkan Bolat sonunda pes ederek her sene 19 Ağustos tarihi ile ilgili herkesten sakladığı büyük sırrı Eda ile paylaşıyor. Serkan o yok gününü Eda ile geçiriyor. Ve birlikte kanepede uyuyakalıyorlar.

 

Serkan Bolat 19 Ağustos yok günü nedir? Büyük sırrı ne? ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı Serkan Bolat Yok günü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.