Şeref Sözü dizisi ne zaman başlıyor? Hangi kanalda yayınlanıyor?

Şeref Sözü dizisi ne zaman başlıyor? Kahraman bir adamın çocukluk hayalini konu alan Şeref Sözü dizisi başlıyor. Başrollerinde Tolgahan Sayışman ve Seda Güler’in yer aldığı Şeref Sözü dizisinin yayın tarihi merak uyandırıyor. Şeref Sözü dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? İşte, Şeref Sözü 1. bölüm fragmanı…

Kahraman bir adamın, çocukluk hayallerinin yanında köklerine sahip çıkarken evlat sevgisinin, imkansız aşkların ve bir ‘Ada Masalı’nın ve ön önemlisi de şerefli olmanın hikayesini anlatan Şeref Sözü dizisi Show TV ekranlarında başlıyor.

Başrollerinde Tolgahan Sayışman, Sude Güler, Hülya Darcan, Aras Aydın, Meltem Gülenç, Öykü Çelik, Umut Kurt, Toprak Sağlam, Bülent Düzgünoğlu, Mert Yavuzcan, Hülya Şen, Nazlı Çetin, Sıla Korkmaz, Begüm Alınca, Sahra Gümüş, Görkem Türkeş’in yer aldığı Şeref Sözü dizisi merakla bekleniyor.

Şeref Sözü ne zaman başlıyor?

Başrollerinde Tolgahan Sayışman ve Seda Güler’in oynadığı, bir ‘Ada Masalı’ında şerefli olmanın hikayesini konu alan Şeref Sözü dizisi 14 Ekim 2020 Çarşamba akşamı saat 20.00’da Show TV ekranlarında başlıyor.

Şeref Sözü dizisi ne zaman başlıyor? Hangi kanalda yayınlanıyor?

Çarpıcı hikayesi, yıldızlarla dolu kadrosu ve görkemli setiyle ekranların yeni fenomeni olmaya hazırlanan ‘Şeref Sözü’ için 480 bin m2’lik bir ada dev bir platoya dönüştürüldü.

Cevdet Mercan’ın yönetmenliğini üstlendiği, senaryosu Eda Tezcan imzalı ‘Şeref Sözü’nün görkemli oyuncu kadrosunda Tolgahan Sayışman, Sude Güler ve Hülya Darcan, Aras Aydın, Öykü Çelik, Meltem Gülenç, Umut Kurt, Toprak Sağlam, Bülent Düzgünoğlu, Mert Yavuzcan, Hülya Şen, Nazlı Çetin, Sıla Korkmaz, Begüm Alınca, Sahra Gümüş, Görkem Türkeş gibi isimlerin yer aldığı Şeref Sözü dizisi 14 Ekim Çarşamba akşamında Show TV ekranlarında sizlerle olacak.

Şeref Sözü dizisi ne zaman başlıyor? Hangi kanalda yayınlanıyor? ile ilgili etiketler Şeref Sözü Şeref Sözü ne zaman Şeref Sözü hangi kanalda Şeref Sözü 1. bölüm fragmanı Şeref Sözü 1. bölüm fragmanı izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.