Şeref Sözü 2. bölüm full izle!

Şeref Sözü 2. bölüm full izle! Şeref Sözü 2. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde Youtube'de. 21 Ekim Çarşamba akşamında Şeref Sözü 2. bölüm tek parça olarak Show TV'den izlenebilecek.

Şeref Sözü 2. bölüm izle linki araştırılıyor. Başrollerinde Tolgahan Sayışman ile Sude Güler’in oynadığı Şeref Sözü dizisinin 15. son bölümü 21 Ekim Çarşamba akşamında Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

Şeref Sözü 15. son bölümünde; Adaya geri gelen İsra ile Cihan ortalığı iyice karıştırmışlardır. Evleneceği günde bu şoku yaşayan Yasemin ise intikam yemini etmiştir. Şeref Sözü 2. bölümü dizi bitiminde full hd tek parça halinde Youtube'de izlenebilecek.

ŞEREF SÖZÜ 2. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İsra ile Cihan’ın gelişi ile adada işler iyice karışır. Yasemin ile evlilik arefesinde olduğun gün İsra’yı ailesine ‘karım’ diye tanıtan Cihan, herkesi şaşkına çevirmiştir. Tüm aile birlikte ada halkı düğün için hazırlık yaparken İsra ve oğlum dediği Ömer’i getiren Cihan’ı oldukça zpr günler beklemektedir.

Şeref Sözü 2. bölüm full izle!

Yaşananlar sonrasında İntikam yemini eden Yasemin, uzun bir yolculuğa çıkarken yanında nefretini de götürmektedir. Babasının öldürüldüğü gece evini terk edip bir depoda doğum yapmak zorunda kalan, kucağında birkaç saatlik bebeğiyle Cihan’ı arayarak yardım isteyen İsra aslında kurtulduğuna dahi sevinememiştir. Yıllardır planlanan düğünü gerçekleştiremeyen ve torunu ile müstakbel gelini kayıplara karışan Emsal Hanım’ın da bu hikayeyi duymaya hiç ama hiç niyeti yoktur.

Şeref Sözü 2. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Şeref Sözü Şeref Sözü 2. bölüm Şeref Sözü son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.