Şeref Sözü 1. bölüm izle!

Şeref Sözü 1. bölüm izle Show TV’de. Şeref Sözü 1. bölüm full izle bağlantısı dizi bitiminde tek parça halinde Youtube’de.

Şeref Sözü 1. bölüm izlemek için detaylar haberimizde. Başrollerinde Tolgahan Sayşman'ın rol aldığı Şeref Sözü 1. bölüm full izle linki tek parça halinde Youtube üzerinden izlenebilecek. Peki, Şeref Sözü 1. bölümünde neler yaşanacak?

ŞEREF SÖZÜ 1. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Adabeyli ailesi kendi kuralları çerçevesinde hayatlarına devam etmektedir. Cihan Adabeyli; koskoca bir servetin ve toprakların tek sahibi olmakla birlikte atadan kalma bir düzeninde temsilcisidir. Adabeyli ailesine gelen bir telefon bir anda her şeyin değişmesine neden olur. Cihan Adabeyli’nin tüm yaşantısı, geçmişte hayatını kurtaran bir adama vermiş olduğu şeref sözü ile değişime uğrar.

Kucağında yeni doğmuş olduğu bebeği ile son çare olarak Cihan Adabeyli ismi ön plana çıkar. Ve Cihan her şeyi geride bırakarak soluğu Lübnan'da alır. Faruk, şehrin her yerinde İsra’yı ve çocuğunu ararken, Cihan da artık hayatını değiştirmek üzeredir. İsra’nın Adabeyli Malikanesi’ne Cihan’ın karısı olarak gelmesiyle Adabeyli Adası’nda artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.