Serbest piyasada çeyrek altın son 1 ayın zirvesinde! İşte Kapalıçarşı'da 25 Mart gram altının yeni fiyatı!

Haftanın son iş gününde altın fiyatları bir kez daha rekor kırdı. Serbest piyasada Cuma günü kritik barajı aşan gram altın 932 TL, çeyrek altın da 1534 TL’den işlem gördü. İşte, Kapalıçarşı’da 25 Mart güncel altın fiyatları…

Cuma sabahında altın fiyatlarındaki hızlı yükseliş piyasaları alt üst etti. Ukrayna Rusya savaşında 1 ay daha geride kalırken altın fiyatları kritik eşiğin sınırını da geçti. Brüksel’de gerçekleştirilecek NATO toplantısı akabinde Rusya için yeni yaptırımların açıklanabileceği ve bu doğrultuda taleplerin daha da artabileceği gündeme geldi.

25 Mart Cuma sabahında serbest piyasada gram altın 932 TL, çeyrek altın 1534 TL, yarım altın 3076 TL, tam altın 6123 TL ve Cumhuriyet altını da 6272 TL’den işlem görmekte.

Serbest piyasada çeyrek altın son 1 ayın zirvesinde! İşte Kapalıçarşı'da 25 Mart gram altının yeni fiyatı!

İşte Kapalıçarşı'da 25 Mart Güncel Altın Fiyatları

Gram altın: 932 TL
Çeyrek altın: 1534 TL
Yarım altın: 3076 TL
Tam altın: 6123 TL
Cumhuriyet altını: 6272 TL

Serbest piyasada çeyrek altın son 1 ayın zirvesinde! İşte Kapalıçarşı'da 25 Mart gram altının yeni fiyatı! ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları gram altın çeyrek altın serbest piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.