Müşterisinde "Milliyet Farkı" alan otelin cezası belli oldu! Alınan ücret iade edildi

Antalya'daki bir otele rezervasyonunu bir İngiliz internet sitesi üzerinden yapan Türk vatandaşı, 120 euro "Milliyet Farkı" ücreti ödemek zorunda kalmıştı. Turizm ve Kültür Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, otelde yapılan denetimlerin tamamlandığını, ilgili otele para cezası kesildiğini ve müşteriden alınan "milliyet farkı" ücretinin iade edildiğini duyurdu. İşte detaylar...

Antalya'daki bir otele rezervasyonunu bir İngiliz internet sitesi üzerinden yapan Türk vatandaşı, 120 euro "Milliyet Farkı" ücreti ödemek zorunda kalmıştı.

Müşterisinde "Milliyet Farkı" alan otelin cezası belli oldu! Alınan ücret iade edildi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, konu ile ilgili denetimlerin tamamlandığını duyurdu.

54 BİN 694 LİRA PARA CEZASI VERİLDİ

Bakan Ersoy, "Misafir rezervasyonun tesis tarafından konfirme edildikten sonra 'milliyet farkı' şeklinde haksız bir gerekçe ile 120 euro ücret farkı alınması nedeniyle firmaya 54 bin 694 lira idari para cezası verildi" ifadesini kullandı.

Ersoy,  otel tarafından alınan ücret farkının müşteriye iade edildiğini duyurdu.

 
 
 
 
 
 
Müşterisinde "Milliyet Farkı" alan otelin cezası belli oldu! Alınan ücret iade edildi ile ilgili etiketler ekonomi Antalya Kültür ve Turizm Bakanlığı Mehmet Nuri Ersoy otel
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.