Serap Paköz'ün estetikli hali Mr. Spock'a benzetildi!

Ünlü sunucu Serap Paköz yaptırdığı estetik operasyonun ardından yeni imajıyla şaşkına uğrattı. Kaşlarına botoks yaptıran başarılı sunucunun yeni hali 'Uzay Yolu' filminin karakteri 'Mr. Spock'a benzetildi.

Hafta içi her gün Star TV ekranlarında yayınlanan Gerçeğin Peşinde programıyla adından söz ettiren Serap Paköz, kaşlarına yaptırdığı botoks uygulamasıyla gündem oldu.

OPERASYONLARLA BAMBAŞKA BİRİ OLDU

Yaptırdığı botoks işleminin ardından yüzü uzayan, elmacık kemikleri dolgunlaşan ve kaşları kalınlaşan ünlü sunucu Serap Paköz'ün yeni hali Uzay Yolu filminin efsanevi karakteri 'Mr. Spock'a benzetildi. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise Paköz'e, "Gençleşip güzelleşmişssin" yorumunu yaptı. 

İşte Serap Paköz'ün estetikli hali:

Serap Paköz'ün estetikli hali Mr. Spock'a benzetildi!

Serap Paköz'ün estetikli hali Mr. Spock'a benzetildi! - Resim : 2

Serap Paköz'ün estetikli hali Mr. Spock'a benzetildi! - Resim : 3

SERAP PAKÖZ HAKKINDA

 15 Haziran 1965'de Ankara'da dünyaya gelen Serap Paköz, İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. Çukurova İdari Bilimler Fakültesi’nde okurken TRT’nin açmış olduğu sınavı kazanarak spikerlik hayatına başladı. 1982 yılında TRT Trabzon ve Van radyolarında çalıştı. 1986 yılında Ankara Radyosu ve Ankara televizyonlarında görev yaptı.

 

Serap Paköz'ün estetikli hali Mr. Spock'a benzetildi! ile ilgili etiketler estetik Sosyal Medya serap paköz
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.