Seni Çok Bekledim 6. son bölüm izle!

Seni Çok Bekledim 6. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 5 Mart 2021 Cuma akşamı STAR TV'de yayınlanan Seni Çok Bekledim 6. bölüm tek parça blutv platformunda da izlenebilecek. Peki, dizinin yeni bölümünde neler oldu?

Seni Çok Bekledim 6. bölüm izle bağlantısı merak ediliyor. Başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun rol aldığı ve her Cuma akşamı izleyenlerini ekran başına kilitleyen Seni Çok Bekledim 6. son bölüm tek parça STAR TV youtube kanalında olacak.

Seni Çok Bekledim 6. son bölümünde neler oldu, dizinin gelecek haftaki bölümünde neler olacak?

Selo tarafından vurulan Erol, hastanede yaşam mücadelesi verirken tüm bu olanlar için kendini suçlayan Kadir bir an evvel Selo’yu polise teslim etmek için elinden geleni yapar. Babasını bulacağını ümit ederken bir ikiz kardeşi olduğu gerçeğiyle yüzleşen Ayliz, annesiyle yüzleştiğinde ne cevap alacaktır? Oğlu Umut’la kaçak durumuna düşen Selo, her şeyi geride bırakıp uzaklara gitmeyi başarabilecek mi?

Seni Çok Bekledim 6. yeni bölüm fotoğrafları - 1

SENİ ÇOK BEKLEDİM 6. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Seni Çok Bekledim 6. son bölüm izle! ile ilgili etiketler Star TV seni çok bekledim 6. bölüm tek parça seni çok bekledim son bölüm full

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.