Senden Daha Güzel Neden Final Yapıyor? Cemre Baysel'den Flaş Açıklama

FOX TV'nin büyük umutlarla ekrana getirdiği Senden Daha Güzel Dizisi için Final kararı alındı. Emir ve Efsun'un hikayesinde sona gelinen Senden Daha Güzel 14. bölümüyle ekrana veda ediyor. Başrol oyuncu Cemre Baysel'den ise flaş bir açıklama geldi. Peki Senden Daha Güzel neden final yapıyor? İşte detaylar...

Her Ne Kadar Sezona iddialı bir giriş yapsa da bölümler ilerledikçe reyting sorunları yaşayan Senden Daha Güzel dizisi için final kararı alındı. Cemre Baysel ve Burak Çelik'in olağanüstü uyumu bile dizinin devam etmesine yetmedi. Senden Daha Güzel Neden Final Yapıyor? Cemre Baysel'den Flaş Açıklama!

Senden Daha Güzel dizisinin final nedeni ise reytingler oldu. Yaz dizisi olarak ekrana gelmeye başlayan yapımda Ebru Cündübeyoğlu, Berat Yenilmez, Sevinç Erbulak, Cihan Ercen ve Tuğçe Kumral gibi beğenilen isimler yer alıyordu.

Antepli bir doktor ile ünlü bir cerrah olan Emir'i bir araya getiren hikayesi ile kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Senden Daha Güzel, önemli dizilerin tekrar ekrana dönmesiyle kızağa çekildi.

Senden Daha Güzel Neden Final Yapıyor? Cemre Baysel'den Flaş Açıklama

SENDEN DAHA GÜZEL NEDEN FİNAL YAPIYOR?

İlk olarak 7 Haziran'da yayınlanmaya başlayan Senden Daha Güzel önce yayın gününü değiştirdi. Ancak istediği başarıyı yakalayamayan dizi sonunda final yapmaya karar verdi. Öte yandan başrol oyuncusu Cemre Baysel ise dizinin final yapmasıyla üzüntüsünü dile getirdi. Büyük umutlarla başladığını belirten Baysel, set ekibine de teşekkür etti.

Senden Daha Güzel 17 Eylül akşamı 14. bölümüyle ekrana veda edecek.

 

 

Senden Daha Güzel Neden Final Yapıyor? Cemre Baysel'den Flaş Açıklama ile ilgili etiketler senden daha güzel final neden
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.