Sen Çal Kapımı Kerem Bürsin (Serkan Bolat) Kimdir?

Sen Çal Kapımı dizisi oyuncusu Kerem Bürsin bu akşam yayına girecek olan dizinin başrol karakterlerinden biri olan Serkan Bolat'a can verecektir. Kerem Bürsin'in canlandıracağı bu karakter hakkında daha fazla bilgi haberimizde.

Fox'un yeni başlayan dizisi Sen Çal Kapımı adlı dizisi merakla bekleniyor. Başrolünde Hande Erçel ve Kerem Bürsin yer almaktadır. Bu uyumlu çiftin yeni dizisi bu akşam ilk kez seyircilerle buluşacak. Serkan Bolat karakteri Kerem Bürsin tarafından canlandırılacak. Şimdiden çok sevilen bu Serkan Bolat kimdir? Sizler için araştırdık.

Sen Çal Kapımı Kerem Bürsin (Serkan Bolat) Kimdir?

SERKAN BOLAT KİMDİR?

Çok iyi eğitimli, bilgili ve acımasız bir işadamı olan Sekan Bolat babasının holdingini büyüterek başarıdan başarıya koşmuştur.İş dünyasını çok iyi bir satranç ustası gibi aleyhine döndürmeyi çok iyi biliyor. Risk almayı seviyor. Aldığı her kararın arkasında duruyor ve sonuna kadar gidiyor.

“Kazanmayacağın oyuna girme, girdiğin oyunu kaybetme”

İş ve başarı dışında hiçbir motivasyonu yok. Kaybetmemeye takıntılı ve o yüzden sevmekten içten içe korkuyor.

Sen Çal Kapımı Kerem Bürsin (Serkan Bolat) Kimdir? - Resim : 2

KEREM BÜRSİN KİMDİR?

Ekranların sevilen yüzü olan Kerem Bürsin 4 Haziran 1987 İstanbul doğumludur. Çocukluğu boyunca İskoçya (Edinburg), Endonezya (Medan, Cakarta), Birleşik Arap Emirlikleri (Abu Dabi, Dubai),Türkiye (Ankara,İstanbul), Malezya (Kuala Lumpur), ABD (Teksas, Boston, Los Angeles) gibi ülkelerde yaşadıktan sonra 1999'da 12 yaşındayken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşmiştir.

Emerson College Boston’da pazarlama iletişimi bölümünde okurken okulun bazı film ve tiyatrolarında rol almıştır. Orada gördüğü ilgi kendisinin son sömetrını Los Angeles’da o oyunculuk okuyarak bitirmesine neden olmuştur. ABD genelindeki liseler arası tiyatro yarışmasında en iyi erkek oyuncu seçilmiştir. 

Bursin, Kanal D'de yayınlanan "Güneşi Beklerken" adlı dizide aynı ismi paylaştığı "Kerem Sayer" ve son bölümlerde ortaya çıkan yüzü deforme ikizi "Güneş Sayer" rolleriyle tanınmıştır. Çağan Irmak filmi Unutursam Fısılda'da müzisyen Erhan'ı canlandırmıştır. Şeref Meselesi dizisinde "Yiğit Kılıç" karakterini canlandırmıştır ve aynı karakterle "Ulan İstanbul" dizisinde konuk oyuncu olmuştur.Yapımcı Roger Corman'ın ‘’Sharktopus’’ ve ‘’Palace of the Damned’’ televizyon filmlerinde, bazı bağımsız filmlerde ve kısa filmlerde rol almıştır. ‘’Bu Şehir Arkandan Gelecek’’ dizisinde ise ‘’Ali Smith’’ karakterini canlandırmıştır. 2018 yılında ‘’Can Feda’’ filminde Pilot Yüzbaşı Onur karakterine hayat vermiştir. Yine 2018 yılında Blu Tv’de ‘’Yaşayamayanlar’’ adlı dizide yer almıştır. Bursin 2019 yılında ‘’Muhteşem İkili’’ dizisiyle ekranlara gelmiştir. Dizide ‘’Mustafa Kerim Can’’ karakterini canlandırmıştır. 2020 senesinde Games Medya’nın yapımcılığını yaptığı Osman Kaya’nında yönetmenliğini üstlendiği Nilperi Şahinkaya ile oynadığı ‘’Aynen Aynen’’ adlı bir yeni nesil mini dizide rol almıştır. 2020 yılının ilk aylarında çekimleri yapılan, daha vizyona girmemis olan ‘’Eflatun’’ filminde Oflaz karakterine hayat vermiştir. Şimdilerde ise Bursin ‘’Sen Çal Kapımı’’ adlı diziyle ekranlara dönmeye hazırlanmaktadır.

Sen Çal Kapımı Kerem Bürsin (Serkan Bolat) Kimdir? ile ilgili etiketler Kerem Bürsin Sen Çal Kapımı kimdir oyuncular
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.