Sen Çal Kapımı 38. bölüm izle!

Sen Çal Kapımı 38. bölüm izlenmek için ekranlarında. Cumartesi akşamında FOX’da yayınlanan Sen Çal Kapımı son bölüm dizi bitiminde yayında olacak. Peki, Sen Çal Kapımı son bölümünde neler yaşandı?

Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in yer aldığı Sen Çal Kapımı 38. bölüm, 3 Nisan Cumartesi akşamında FOX ekranlarında izleyiciyle buluştu. Sen Çal Kapımı 38. son bölümünde; Eda ve Serkan bir kez daha havaalanında karşı karşıya gelirler. Hem de kimsenin beklemediği şok bir şekilde.

Serkan’ın hastalığı Eda’yı oldukça derinden sarsmıştır. Ve artık bir karar vermek durumundadır. Diğer taraftan da Selin’in vazgeçmeye hiç ama hiç niyeti yoktur. Yaşadığı rahatsızlık ve sonrasında gelişen olaylar Serkan’ı hayatıyla ilgili radikal kararlar almasına sebebiyet verir.

Sen Çal Kapımı 38. bölüm izle!

Serkan’ın yeni kararları herkesi büyük bir şaşkınlığa itelerken Eda ve Serkan’ın aşklarına yeni bir başlangıç yapmak adına nasıl bir fırsat bulabilecekleri merak konusudur.

SEN ÇAL KAPIMI 38. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sen Çal Kapımı 38. bölüm izle! ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.