Selçuk Bayraktar siyasete girecek mi?

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar TEKNOFEST'in 2023'teki son ayağı olan İzmir'de bir canlı yayına katıldı. Bayraktar siyasete girip girmeyeceğine dair soruya yanıt verdi.

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar TEKNOFEST'in 2023'teki son ayağı İzmir'de bir canlı yayına katıldı. 

 

TV100 ekranlarında gerçekleşen canlı yayında bir süredir gündemi meşgul eden 'siyasete atılmayı düşünüyor musunuz?' sorususunun üzerine Bayraktar:

"Siz şayet ben siyasete girersem oy verir misiniz onun yanıtını verin. Gönüllere girdiysek siyasete girmeme gerek yok. Bu mücadelemiz milletimizin gönlünde yer ettiyse ve bu uçaklar uçmaya devam edecekse bu çocuklarımızın yaptığı eserler hak ettiği yeri görecekse elbette gerek yok. Ama birileri garip bahanelerle harici ajandalarla kendi menfaatleri için bu işlerin önüne takoz koyacaklarsa o zaman mücadelenin her türlüsünü yaparız" yanıtını verdi. 

Selçuk Bayraktar siyasete girecek mi? ile ilgili etiketler TEKNOFEST Selçuk Bayraktar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.