Selahattin Paşalı ile 7 aylık hamile sevgilisi Lara Tümer nikah masasına oturdu!

Netflix platformunda yayınlanan Aşk 101 dizisinde canlandırmış olduğu Osman karakteriyle tanınan Selahattin Paşalı, uzunca bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Lara Tümer ile nikah masasına oturarak evlendi. Çiftin bebek beklediği mutlu anlar sosyal medyaya yansıdı.

Daha öncesinde Aşk 101 başta olmak üzere Leke ve Babil dizilerinde rol alan Selahattin Paşalı, son olarak 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' dizisinde başrol oynamaktaydı. Son dönemde en çok göze giren oyuncularda biri olan Paşalı, özel hayatı ile de sık sık gündem olmuştu.

Yaklaşık 2 senedir Lara Tümer ile aşk yaşayan Selahattin Paşalı birlikteliklerini kimselerden saklamıyordu. Yakışıklı oyuncu, sevgilisini yanağından öptüğü paylaşımında, “Doğum günü güzelliği” notunu iletisine ilave etmişti.

Selahattin Paşalı ile 7 aylık hamile sevgilisi Lara Tümer nikah masasına oturdu!

Geçtiğimiz aylarda da bebek bekledikleri iddiaları doğrultusunda sık sık gündeme gelen ikili sessizliklerini korumaya çalışsalar da bunda pek başarılı olamadılar. Lara Tümer ilerleyen günlerde iddiaları doğrulayarak sosyal medya hesabından hamile olduğunu takipçilerine duyurmuştu. Tümer, sevgilisi Paşalı’nın elinin göbeğinde olduğu bir pozunu paylaşarak, "Bir ömür benim aşklarım" notunu düşmüştü.

Selahattin Paşalı ile 7 aylık hamile sevgilisi Lara Tümer nikah masasına oturdu! - Resim : 2

Aşklarına dolu dizgin devam eden ikili birlikteliklerini evlilikle sonlandırdılar. Ünlü oyuncu ve sevgilisi, sade bir törenle nikah masasına otururken yanlarında aileleri ve yakın arkadaşları vardı. Çiftin nikahından fotoğraflar sosyal medya karelerine düşerken Lara Tümer, Selahattin Paşalı ile verdiği pozlardan birinde "Love (aşk)" notuyla dikkatleri çekmişti.

Selahattin Paşalı ile 7 aylık hamile sevgilisi Lara Tümer nikah masasına oturdu! ile ilgili etiketler evlilik Hamile Selahattin Paşalı Lara Tümer nikah masası
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.