Seksenler Amelia'ya Tepki Yağıyor! Fenerbahçeli Volkan Demirel'de Şaşkın! İşte Dizide Son Durum

TRT ekranlarının sevilen dizisi Seksenler’den izleyenleri üzen kötü bir haber geldi. Seksenler Yaz adı ile yeniden ekranlara dönen ancak Rasim Öztekin’in sonrasında bir türlü dikiş tutturmayan dizi için bu sefer de Amelie karakterine tepkiler geldi.

TRT ekranlarının sevilen dizisi Seksenler’den izleyenleri üzen kötü bir haber geldi. Seksenler Yaz adı ile yeniden ekranlara dönen ancak Rasim Öztekin’in sonrasında bir türlü dikiş tutturmayan dizi için yapımcı firmada be yapacağını şaşırdı.

Kurban Bayramı’nda da yayınlanan 4. bölümü ile izleyenlerinin karşısına çıkan unutulmazlar arasında yer alan Seksenler dizisi rakibi olmamasına rağmen yine reytinglerin altında kaldı. Birçok dizinin bayram tatili yaptığı haftada izleyenlerini yalnız bırakmayan dizi için şimdilerde yeni bir iddia ortaya atıldı.

Seksenler Amelia'ya Tepki Yağıyor! Fenerbahçeli Volkan Demirel'de Şaşkın! İşte Dizide Son Durum

İlker Ayrık’ın diziden ayrılmasından sonra yeniden geri dönmesi ile büyük bir sevinç yaşayan Seksenler dizisinde yeni sezonda Zeynep Demirel ve Reha Özcan da katılmış ve Seksenler tamamen baştan sona yenilenmişti. Seksenler Yaz ismi ile özellikle de Zeynep Demirel tarafından canlandırılan Belçikalı gelin Amelie karakterinin çok fazla öne çıkması hayranların tepkilerine neden oldu.

Gerçek adı Zeynep Kübra Sever Demirel olan ve Seksenler dizisinde Amelie karakterini canlandıran oyuncu, Fenerbahçe’nin de bir zamanlar kalesini koruyan Volkan Demirel’in eşi olduğunun ortaya çıkması büyük bir şaşlık yarattı.

Seksenler Amelia'ya Tepki Yağıyor! Fenerbahçeli Volkan Demirel'de Şaşkın! İşte Dizide Son Durum - Resim : 2

Seksenler izleyicisi dizinin tamamen Amelie karakteri üzerine kurulmasına büyük bir tepki gösterirken, “Eski heyecan ve kalite neredeyse kalmadı. Ergunlu ilk sezon gerçekten de çok kaliteliydi. Rasim Öztekin’i halen arıyoruz. Amelie’nin üzerine dizi kurmuşlar. Bu çok komik olmuş.” yorumları yapıldı.

Bu gelen son tepkilerden sonra Seksenler Yaz dizisinin yapımcılarının Amelie karakteri için neler yapabileceği şimdiden merak ediliyor.

 

Seksenler Amelia'ya Tepki Yağıyor! Fenerbahçeli Volkan Demirel'de Şaşkın! İşte Dizide Son Durum ile ilgili etiketler Seksenler Amelie Zeynep Kübra Sever Demirel
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.