Şehriban Emirli kimdir? Mehmet Aslantuğ olayı nedir?

Şehriban Emirli Mehmet Aslantuğ zoruyla 33 sene önce kürtaj olmak zorunda kaldığı iddiasıyla gündeme bomba gibi oturdu. Ortaya attığı iddialar nedeniyle Şehriban Emirli'nin kim olduğu merak ediliyor. Şehriban Emirli kimdir?

Şehriban Emirli Mehmet Aslantuğ hakkında yaptığı açıklamalar ile herkes şaşkına döndü. Şehriban Emirli iddiasına göre, 33 sene önce birlikte olduğu Mehmet Aslantuğ'dan iki kez hamile kaldığını ancak ünlü oyuncunun ısrarlarının nedeniyle kürtaj olduğunu anlatmıştı. Bu iddialardan sonra gündeme bomba gibi düşmüştü.

ŞEHRİBAN EMİRLİ KİMDİR?

Aslantuğ ile 33 yıl önce birlikte olduklarını ileri süren Şehriban Emirli isimli kadın hakkında kamuoyunda çok fazla bilgi bulunmuyor.

Ancak Şehriban Emirli'nin 51 yaşında olduğu biliniyor. Çünkü Aslantuğ ile 33 yıl önce 18 yaşındayken birlikte olduğunu ileri sürmüştü.

Emirli'nin anlattığına göre 1985 yılında Mehmet Aslantuğ ile film setinde tanıştılar.

Şehriban Emirli kimdir? Mehmet Aslantuğ olayı nedir?

Şehriban Emirli kimdir? Mehmet Aslantuğ olayı nedir? ile ilgili etiketler Mehmet Aslantuğ şehriban emirli kimdir ne oldu?
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.