Seher Sultan kimdir? Kaç yaşında? Seher Yaşayacak ne iş yapıyor?

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Seher Yaşayacak hakkında yakalama kararı çıkardı. Bu çerçevede, Seher Sultan olarak da bilinen Seher Yaşayacak'ın yaşamı hakkında detaylar merakla araştırılıyor. Peki, Seher Sultan kimdir? Kaç yaşında? Seher Yaşayacak ne iş yapıyor? Ayrıntılar haberimizde...

Dilan ve Engin Polat olayını başından beri izleyen Seher Sultan, Polat ailesine ait şirketlerle ilgili birçok gerçeği ortaya çıkarmıştı. Şimdi de, Seher Yaşayacak hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yakalama kararı çıkartıldı. Bu çerçevede, Seher Sultan (Yaşayacak)'ın yaşamı ve mesleği en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Seher Sultan kimdir? Kaç yaşında? Seher Yaşayacak ne iş yapıyor? Detaylar haberimizde... 

Seher Sultan kimdir? Kaç yaşında? Seher Yaşayacak ne iş yapıyor?

SEHER SULTAN KİMDİR?

İzmir doğumlu olan Seher Yaşayacak, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Gazetecilik alanında faaliyet gösteren Seher Sultan kullanıcı adıyla bilinen Yaşayacak, kariyerine Kanal D, Dünya Gazetesi gibi önemli kurumlarda görev alarak başladı. İtalya'da yaşayan bu gazeteci, günümüzde bağımsız bir şekilde serbest gazetecilik yapmaktadır.

Diğer taraftan Seher Yaşayacak, Engin ve Dilan Polat hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

"MASAK bir rapor hazırladı. Bu raporda banka hesabı olmayan, çalışanları olmayan 3 tane şirketle sahte faturalar ve naylon faturalar düzenlenerek bir suç gelirinin aklandığı ve bu paranın aile bireyleri ve yanlarında istihdam ettikleri kişiler tarafından çekilerek Engin Polat'ın şahsi hesabına ve ya MİLDA otomotiv ortak şirkete aktarıldığı söyleniyor.

Meblağın 200 milyon lira olarak tespit etmiş MASAK. Şirketin ticaret siciline baktığımızda Ağustos 2023'de 199 milyon lira sermaye artırımı adı altında bir nakit girişi yapıldığını görüyoruz.

Şu an savcı talimatlı bir dosya ilerliyor. MASAK'ın belirlediği ilk yakaladığı rakam 200 milyon.

Organize işler ve mali şube şu an çok ciddi soruşturma yürütüyor.. Bizim edindiğimiz bilgiler bu rakamın 657 milyon liraya kadar çıktığı."

Şimdi de, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Seher Yaşayacak hakkında yakalama kararı çıkardı. Yaşayacak hakkında neden yakalama kararı çıkarıldığına yönelik detaylara aşağıda yer alan haberimizden ulaşabilirsiniz:

 

 

Seher Sultan kimdir? Kaç yaşında? Seher Yaşayacak ne iş yapıyor? ile ilgili etiketler mahkeme Savcılık Cumhuriyet Başsavcılığı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.