Sefirin Kızı 31. bölüm full izle!

Sefirin Kızı 31. bölüm full izle! Sefirin Kızı 31. bölüm izle bağlantısı tek parça dizi bitiminde Star TV'de. 7 Aralık akşamı Sefirin Kızı 31. bölüm tek parça blu tv ekranlarında yayınlanacak. Peki, yeni bölümde neler yaşanacak?

Sefirin Kızı 31. bölüm izle linki merak ediliyor. Başrollerinde Engin Akyürek'in rol oynadığı Sefirin Kızı 31. son bölüm tek parça Star tv ve youtube üzerinden yayınlanacak. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümü heyecanlı dakikalara sebepl olmuştu.

Sefirin kızı son bölümde; Kahraman, Sahra’nın işlediği Loki cinayetini üstlenir. Nare’nin polis çağırmaması için de, Menekşe ile Loki’nin ilişkilerini açıklar.

Sancar bebeğinin babasının sorgulanmaması için cinayeti ört bas eder. Bir de üstüne Loki’nin babasına kan parası ödeyince Nare çileden çıkar.

SEFİRİN KIZI 31. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Hayatları boyunca kavuşmak için bekleyen Sancar ve Nare, kavuştuklarını sandıkları an kültür farklılıklarıyla yüzleşmişlerdir. Namus belası, can kısası, kan parası, nişan bohçası, gelin hamamı…

Nice sevdalıyı ayıran ayrı dünyalar gerçeği, Nare’nin de üzerine kabus gibi çökmüştür. İki sevdalı, bu kabusu rüyaya çevirebilecekler mi?

Sefirin Kızı 31. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Sefirin Kızı sefirin kzıı 31. bölüm tek parça sefirin kızı 31. bölüm fukl

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.