Sefirin Kızı 28. bölüm full izle!

Sefirin Kızı 28. bölüm full izle! Sefirin Kızı 28. bölüm izle bağlantısı tek parça STAR TV'de. 16 Kasım Pazartesi akşamında Sefirin Kızı 28. son bölüm tek parça puhu tv'den de izlenebilecek. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümü büyük heyecan yaratmıştı.

Sefirin Kızı 28. bölüm izle bağlantısı merak ediliyor. Pazartesi akşamları STAR TV'de ekrana gelen Sefirin Kızı 28. son bölüm tek parça PUHU TV'den ve youtube kanalından izlenebilecek. Peki, Sefirin Kızı 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sefirin Kızı 28. bölümde; Bir çok zorluğu geride bırakan Sancar ve Nare, akşamları kızlarıyla çizgi film seyrettikleri, markete gittikleri, evde yemek yaptıkları bir yaşamın hayalini kurarlar. Artık destan değil normal bir hayattır istedikleri. Ama Akın’ın cesedi, buna izin vermez. Hem Gediz, hem Sahra, hem Güven, hem Kahraman bu cesedin peşindedir.

SEFİRİN KIZI 28. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Geçmiş yaşamlarından bir ölü, Sancar ve Nare’nin yeni ve mutlu bir hayat kurmasına izin verecek mi? Elvan, konağı ve Yahya’yı terkeder ve kimsesizliğiyle yüzleşmeye karar verir. Nare, bu yüzleşmede onu bir an bile yalnız bırakmaz ama başka bir kimsesiz kız olan Sahra’nın da onları rahat bırakmaya hiç niyeti yoktur.

Sefirin Kızı 28. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Sefirin Kızı sefirin kızı son bölüm sefirin kızı 28. son bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.