Sefirin Kızı 2. sezon ne zaman başlayacak?

Sefirin Kızı 2. sezon yayınına ne zaman başlayacak diye merak ediliyor. İlk yayınından beri ilgi odağı olan sefirin kızı aksayan çekimlerini tamalayıp pandemi sürecinde sezon final yapmıştı. Peki Sefirin Kızı 2. sezona ne zaman başlayacak?

Sefirin Kızı Star TV'de başladığı günden beri izleyicileri ekrana kitlemişti. Başrollerinde Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in yer aldığı Sefirin Kızı dizisi aynı gün yayınlanan Çukur dizisini bile geride bırkmıştı. Dizinin yazın düşüşe geçmesini istemeyen Star TV dizinin sezon finali yapmasına karar vermişti.

Sefirin Kızı 2. sezon ne zaman başlayacak?

Kısa bir süre yaz tatili yapacak olan Sefirin Kızı dizisi corona virüs sebebiyle normalden daha erken ekranlara dönecektir. Heyecan dolu sezon finaliyle izleyenleri iyice merakta bırakan Sefirin Kızı ne zaman başlayacak diye aranmaya başladı bile.

Sefirin Kızı 2. sezon ne zaman başlayacak?

SEFERİN KIZI 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Çekimleri hala devam eden Sefirin Kızı dizisinin hazırlıkları bir süre daha devam edecek. Sezon başlayana kadar birkaç stok bölüm çekmek isteyen ekip bu konuda titiz davranıyor. Bu nedenle hala Muğla'da çekimlere devam ediyorlar. Öte yandan dizinin sezon finali yapmasına rağmen çekimlerine devam edilmesinin nedeni Sefirin Kızı'nın corona virüs nedeniyle aylarca ekranlara gelememesi oldu. Olası bir 2. dalga olması durumuna karşı tedbirli olmak için dizi ekibi çalışmaya devam ediyor.

Henüz kesin bir tarih vermek doğru olamasada dizinin yeni sezona 2020 Eylül ayının başında başlaması bekleniyor.

Sefirin Kızı 2. sezon ne zaman başlayacak? ile ilgili etiketler Sefirin Kızı yeni sezon ne zaman başlayacak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.