Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı çifti boşanma noktasına geldi!

2005 yılında evlenen ve ünlüler dünyasının örnek çift olarak gösterilen 38 yaşındaki Sedef Avcı ve 45 yaşındaki Kıvanç Kasabalı'nın boşanma noktasına geldiği ortaya çıktı.

Snob Magazin'in özel haberine göre; Evlilikleriyle herkese örnek olan Kıvanç Kasabalı ve Sedef Avcı çiftinin oğlu Can, geçtiğimiz günlerde 7 yaşına bastı.

Aynı evde yaşayan Kıvanç Kasabalı ve Sedef Avcı çifti, oğullarının doğum gününü sosyal medya hesaplarından ayrı ayrı fotoğraf paylaşarak kutladı. Avcı, oğluyla çekilmiş bu karesini, "İkinci kez doğduğum güne şükürler olsun" notuyla paylaştı.

 Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı çifti boşanma noktasına geldi!

Kıvanç Kasabalı ise oğlunun bu karesinin altına, "Can'ım oğlum benim mutlu yaşlar" notunu düştü.

Son aylarda aynı kareye girmeyen ünlü çiftin yakın çevresinden edinilen bilgiye göre; Avcı ve Kasabalı'nın aralarında bir süredir ufak anlaşmazlıklar yaşandığı öne sürüldü.

Ünlü çiftin aralarındaki problemleri aşmak için yoğun çaba sarf ettiği de iddialar arasında. Kıvanç Kasabalı ve Sedef Avcı çiftinin geçtiğimiz yıllarda da ayrılık noktasına geldiği, iki ünlü ismi yakın dostları Kıvanç Tatlıtuğ'un barıştırdığı iddia edilmişti.

Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı çifti boşanma noktasına geldi! - Resim : 2

Kıvanç Kasabalı ve Sedef Avcı çifti, karantinanın bitimiyle birlikte soluğu oğullarıyla birlikte Cunda Adası'nda bulunan yazlıklarında almıştı.

Sedef Avcı, eşi Kıvanç Kasabalı ile son olarak 29 Temmuz'da da bu fotoğrafı paylaşmıştı. Kıvanç Kasabalı ise daha çok oğlu Can ile fotoğraf paylaşmayı tercih ediyor.

 

 

 

 

Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı çifti boşanma noktasına geldi! ile ilgili etiketler boşanma evlilik sedef avcı kıvanç kasabalı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.