Seda Sayan'la ekranlara veda mı etti?

Show TV ekranlarına gelen Seda Sayan'la programı bugün yayınlanmadı. Yayın hayatına sadece birkaç hafta önce başlayan programın kısa sürede ekranlara veda mı ettiği hayranları tarafından merak ediliyor...

Seda Sayan’nın sunduğu magazin programı bugün yayınlanmayacak. Takipçileri neden yayınlanmayacağını ve yeni bölümün ne zaman olacağını merak ediyor. Son yıllarda sunuculuk kariyeri ile ön plana çıkan Seda Sayan programına kısa bir süre ara verildi.

25 OCAK'TA DEVAM EDECEK

Haftanın magazin olaylarının tartışıldığı programa kısa bir süreliğine ara verildi. Aranın nedeni ise belirtilmedi. Show Tv‘nin bu haftaki yayın akışına göre, Seda Sayan'la programı, 25 Ocak Perşembe günü kaldığı yerden devam edecek. Program hafta içi her gün canlı yayınla saat 15.00’te başlıyor.

Seda Sayan'la ekranlara veda mı etti? ile ilgili etiketler Seda Sayan seda sayanla bugün neden yok yayınlanmadı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.