Seda Sayan'ın kendisinden 15 yaş küçük sevgilisi ortaya çıktı! İşte aşk yaşadığı o isim

Sunucu Gökay Kalaycıoğlu, Hayatın İçinden programında, ünlü şarkıcı Seda Sayan ile ilgili bomba bir iddia ortaya attı. Kalaycıoğlu, 58 yaşındaki oyuncu, sunucu ve şarkıcı Seda Sayan'ın kendisinden 15 yaş küçük olan organizatör Ata Çağlayan ile aşk yaşadığını söyledi.

Star TV ekranlarında yayınlanan 'Sabahın Sultanı' programının sunuculuğunu üstlenen ünlü sanatçı Seda Sayan hakkında ortaya atılan iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Son dönemde yüzüne yaptırdığı operasyonlarla bambaşka birine dönüşen ve değişimiyle gündemde olan Seda Sayan bu kez aşk hayatıyla kısa sürede en çok konuşulanlar arasında yerini aldı.

Uçankuş TV'de ekrana gelen Hayatın İçinden programında konuşan Gökay Kalaycıoğlu, Seda Sayan'ın özel hayatıyla ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

YENİ SEVGİLİSİ SEDA SAYAN'DAN 15 YAŞ KÜÇÜK

Bir süredir kimseyle birlikte olmadığı bilinen ve son zamanlarda kariyer odaklı olan Seda Sayan'ın yeni bir aşka yelken açtığını söyleyen Kalaycıoğlu, şimdilerde Star TV'de program yapan Sayan'ın 43 yaşındaki organizatör Ata Çağlayan ile aşk yaşamaya başladığını iddia etti. Daha önce de kendisinden yaşça küçük kişilerle sevgili olan 58 yaşındaki şarkıcının, Çağlayan ile de arasında 15 yaş fark var.

Ata Çağlayan

Ata Çağlayan

Ata Çağlayan

Ata Çağlayan

Ata Çağlayan

Seda Sayan'ın kendisinden 15 yaş küçük sevgilisi ortaya çıktı! İşte aşk yaşadığı o isim ile ilgili etiketler Seda Sayan Ata Çağlayan
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.