Seda Sayan ile Çağlar Ökten boşanıyor mu? Beklenen açıklama geldi

2022 yılında Çağlar Ökten ile evlenen Seda Sayan boşanma iddiaları ile gündeme geldi. Ünlü sunucu hakkında çıkan boşanma iddialarına canlı yayında sert çıktı.

24 Nisan 2022 yılında Çağlar Ökten ile nikah masasına oturarak 7. kez evlenen Seda Sayan, boşanacağı yönündeki iddialarla gündeme geldi. Ünlü sunucu hakkında çıkan boşanma iddialarına canlı yayında cevap verdi.

Seda Sayan ile Çağlar Ökten boşanıyor mu? Beklenen açıklama geldi

''2 BUÇUK YILDIR EVLİYİZ, DAHA BİRBİRİMİZE ÖTE GİT DEMEDİK''

Boşanma iddialarını yalayanlayan ünlü sunucu şu ifadeleri kullandı:

“Her yerde Seda Sayan ve Çağlar Ökten boşandı boşandı boşandı… Sinirim bozuluyor. Yani nereden çıkarıyorsunuz. Hepimizin ailesi var ya… Çağlar’ın halası arıyor yazık, Bak bir sürü küfür ediyorum size, içten rahatlıyorum. Yapmayın böyle şeyler, 2 buçuk yıldır beraberiz, daha birbirimize öte git demedik. Burada da görüyorlar. Ayrıca buradaki bizim aşkımızı hem arkadaşlarım hem burada çocuklar bile görüyorlar hepsi şahit.”

Seda Sayan ile Çağlar Ökten boşanıyor mu? Beklenen açıklama geldi - Resim : 2

Seda Sayan ile Çağlar Ökten boşanıyor mu? Beklenen açıklama geldi ile ilgili etiketler Seda Sayan Çağlar Ökten
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.