Seda Sayan: 2 sevgili adayım evli çıktı!

Seda Sayan, Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına Muğla Milas'tan bağlandı. Tanıştığı erkeklerden T.C. kimlik numarası istediğini belirten Sayan, tanıştığı 2 erkeğin evli çıktığını belirtti.

2. Sayfa programına bağlanarak özel hayatı hakkında açıklamalar yapan ünlü şarkıcı şunları söyledi:

"Yeni tanıştığım erkeklerden ilk olarak T.C. no istiyorum" sözlerinin hatırlatılması üzerine "Evet araştırdım. 2’si evli çıktı. "Defol git!" yazdım engelledim"

 Seda Sayan: 2 sevgili adayım evli çıktı!

SEDA SAYAN KİMDİR?

30 Aralık 1961'de İstanbul'da doğdu.

Gerçek adı Aysel Gürsaçer olan sanatçı, müzik dünyasındaki çıkışını 1980'li yıllarda yaptı.

"Ah Geceler", "Bebeğim", "Ben Sana Demedim mi", "Sensizliğe Yanarım" ve "Var mısın" gibi parçalarla çıkış yaptı.

Uzun bir süredir televizyonların sabah kuşağında kadın programı yapmakta olan sanatçı birçok dizide oyuncu olarak yer aldı.

Tamer Karadağlı ile birlikte rol aldığı "Fedai" isimli dizinin başarısızlığının ardından müzik çalışmalarına devam etti.

Bir dönem televizyonda yayınlanan bir yarışma programında İbrahim Tatlıses ve Muazzez Abacı ile jüri üyeliği yapmıştır.

1987 yılında Rıdvan Kılıç ile evlenen sanatçının bu evliliği 6 ay sürdü.

1990 yılında Sinan Engin ile olan evliliğinden tek oğlu Oğulcan Engin'e sahip olan Seda Sayan, 6 yıl süren bu evliliğin bitmesinden sonra 1998 yılında Soner Yapcacık ile evlendi.

Bu evliliği de son bulduktan sonra içinde Mahsun Kırmızıgül'ün de bulunduğu birçok kişi ile ilişkisi olan sanatçının gündemde en uzun kalan ilişkisi Nihat Doğan ile oldu.

Nihat Doğan ile nişanını bozduktan kısa bir süre sonra 1 Şubat 2008'de kendinden 23 yaş küçük olan şarkıcı Onur Şan ile evlendi. Çift 2010 da boşandı.

Türkiye'nin ilk haftalık kadın dergisi olan Seda Magazin'in editörüdür.

Global Yapım tarafından hazırlanan Artık Susma programında Seda Sayan ve Uğur Arslan, stüdyodaki konuklarıyla her gün faili meçhul cinayetleri çözmeye çalışacak, kayıpların izini sürecek ve güncel polisiye olayları canlı bağlantılarla adım adım izleyerek seyirciye aktaracak

“Artık Susma” 11 Eylül Pazartesi günü saat 15.00’te Show TV’de başlayacak.

Seda Sayan: 2 sevgili adayım evli çıktı! ile ilgili etiketler Seda Sayan 2.Sayfa tc kimlik numarası
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.