Savaşçı Hayranlarına Müjde! Eski Kadro Kılıç Timi'nde Toplanıyor! İşte Albay Kopuz'un Mesajı

Oyuncu karakteriyle 7’den 70’e herkes tarafından beğenilerek izlenen ancak şok bir kararla aniden yayından kaldırıldıktan sonra yeni oyuncu kadrosu ile yeniden ekranlara dönen Savaşçı dizisinin finalindeki Kılıç Timi mesajı herkesi heyecanlandırdı.

Başrollerinde Sarp Levendoğlu’nun oynadığı Savaşçı dizisi ilk bölümünden bu yana ilgiyle takip edilmekteydi. Ancak ne olduysa 99. bölümde ani bir kararla yayını durdurulan Savaşçı dizisi uzun bir aranın ardından yeni oyuncu kadrosu ile yeniden ekranlara gelmeye başladı. Ancak hiçbir şey eskisi gibi olmadı.

4 sezonun ardından oyuncu kadrosundan Berk Oktay ile Gaye Turgut Evin’i kaybeden Savaşçı dizisi akın akın kan kaybetti. Bununla birlikte Oktay’ın dizisinde olaylı bir şekilde ayrıldığı iddiaları da gündeme gelince oyuncunun kısa zaman sonunda Yasak Elma dizisi işle anlaştığı ortaya çıktı.

Savaşçı Hayranlarına Müjde! Eski Kadro Kılıç Timi'nde Toplanıyor! İşte Albay Kopuz'un Mesajı

Başta Tamer Karadağlı olmak üzere kadrosuna Ediz Hun, Erkan Meriç, Serenay Aktaş, Anıl Tetik ve Ekin Mert Daymaz gibi oyuncuları dahil eden Savaşçı dizisi yine umduğunu bulamadı. Kamera arkasında çekimler her şey iyi giderken bu sefer de Savaşçı’nın yeni bölümleri için beklemeye başlayan hayranlara kötü haber tez geldi.

Albay Kopuz'dan Kılıç Timi Mesajı

Sadece 6 bölüm sonra diziden ayrılma kararı alan Tamer Karadağlı şoku Savaşçı’yı adeta yerle bir etmeye yetti. 109. bölümde final yapan Savaşçı dizisinde Kılıç Timi mesajı gözlerden kaçmadı.

Savaşçı Hayranlarına Müjde! Eski Kadro Kılıç Timi'nde Toplanıyor! İşte Albay Kopuz'un Mesajı - Resim : 2

Albay Kopuz, Kılıç Timi’nin artık Orta Asya’da görev yapacağını söyleyerek yeni bir dizi için umut kapısını sonuna kadar açmış oldu.

 

Savaşçı Hayranlarına Müjde! Eski Kadro Kılıç Timi'nde Toplanıyor! İşte Albay Kopuz'un Mesajı ile ilgili etiketler Savaşçı kılıç timi
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.