Savaşçı Dizisi Final Yaptı! Usta Oyuncu Gönül Dağına Katıldı! Gelişi Bomba Etkisi Yaptı!

Başarılı oyuncular arasında yer alan ve her üstlendiği rol de farklı bir kimliğe bürünmeyi başaran Zerrin Sümer artık Gönül Dağı dizisinde Dürdane karakterini canlandıracak. Uzun zaman Savaşçı isimli dizide Akkız karakterini canlandıran ve dikkatleri üzerine çeken Zerrin Sümer 109. bölüm ile beraber final yapan dizinin sonrasında yeni projesini de seçmiş oldu.

Başarılı oyuncular arasında yer alan ve her üstlendiği rol de farklı bir kimliğe bürünmeyi başaran Zerrin Sümer artık Gönül Dağı dizisinde Dürdane karakterini canlandıracak. Uzun zaman Savaşçı isimli dizide Akkız karakterini canlandıran ve dikkatleri üzerine çeken  Zerrin Sümer 109. bölüm ile beraber final yapan dizinin sonrasında yeni projesini de seçmiş oldu.

Savaşçı Dizisi Final Yaptı!  Usta Oyuncu Gönül Dağına Katıldı! Gelişi Bomba Etkisi Yaptı!

Ünlü oyuncu, Sefir’in Kızı dizisinde de Feride olarak ekranlarda olmuştu. 12 bölüm izlediğimiz Zerrin Sümer 20 Temmuz Salı günü ekrana gelecek olan çok sevilen Gönül Dağı Kurban özel bölümünde yerini alacak.

Gönül Dağı Dizisi Kurban Bayramına Özel Bölüm İle Ekranlarda

 

Sanat dünyasının ünlü isimlerinden olan Zerrin Sümer'in Gönül Dağı Kurban özel bölümünde yer aldıktan sonra hikayenin devamında iki sezonda da olup olmayacağı da merak konusu oldu. Zerrin Sümer dizide huzurevinden kaçmış olan Dürdane karakterini canlandıracak Taner ile Veysel Ramazan üçlüsü ile yaşayacağı maceralarda izleyicilerin ilgisini çekecektir.

Savaşçı Dizisi Final Yaptı!  Usta Oyuncu Gönül Dağına Katıldı! Gelişi Bomba Etkisi Yaptı! - Resim : 2

Dürdane karakterini anlatan usta oyuncu şu ifadelerde bulundu. Dürdane karakteri huzurevinde kalan ama hiçbir şekilde yüksünmeyen yaşama sevincini hiç kaybetmemiş çocuk yaramazlığı olan sevecen birisi olarak karşınızda olacak.

Gönül Dağı Dizisinde Yeni Karakter Dürdane

 

Gönül Dağı dizisine yeni katılan Dürdane karakterini Zerrin Sümer canlandıracak çocuk yaramazlığı sahip sevecen birisi olarak karşınızda olan ünlü oyuncu mutlu olmayı güzel rahat bir ortamda şefkat ve kucaklamayı kim istemez sözleri ile dizideki  karakterini anlattı.

Savaşçı Dizisi Final Yaptı!  Usta Oyuncu Gönül Dağına Katıldı! Gelişi Bomba Etkisi Yaptı! - Resim : 3

Kimse zorunlu olmadığı müddetçe evinden uzakta olmayı istemez. Yeter ki bakıma muhtaç durumda olmasın Zerrin Sümer in Dürdane karakteri ile muhteşem bir performans sergilediği Gönül Dağı kurban 20 Temmuz salı akşamı saat 20 de TRT1 ekranlarında hayranlarının karşısına çıkacak.

Savaşçı Dizisi Final Yaptı! Usta Oyuncu Gönül Dağına Katıldı! Gelişi Bomba Etkisi Yaptı! ile ilgili etiketler Savaşçı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.