Savaşçı 6. sezon 1. bölüm izle

Savaşçı 6. sezon 1. bölüm full izlenmek için yayında. 10 Nisan akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanan Savaşçı dizisinin son bölümünü tek parça halinde kesintisiz FOXPlay platformundan izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli’nin oynadığı Savaşçı dizisinin 6. sezon 1. son bölümü 10 Nisan Cumartesi akşamında FOX TV ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Her bölümü olay yaratan ekranların fenomeni Savaşçı son bölüm tekrarı dizi bitiminde FOXPlay platformundan izlenebilmekte.

Savaşçı 6. sezon 1. bölümünde; Kılıç Timi için intikam zamanı gelmiştir. Silah arkadaşlarını şehit eden teröristlerin peşine düşen Kılıç Timi, yaptığı operasyonla fitili ateşler ve olayların seyri hiç beklenmedik bir şekilde tamamen değişir.

Savaşçı 6. sezon 1. bölüm izle

Türk Özel Kuvvetleri’nin en önemli subaylarından Albay Oktay Göktürk’le ilgili önemli bir haber karargaha bomba gibi düşer. General Ahmet Kutalmış, Albay İbrahim Kopuz ve Kılıç Timi gelen bu istihbarata inanmakta güçlük çekse de, sonrasında gelişen olaylar kafaları daha da karıştırır.

Gerçekleri ortaya çıkarmaya kararlı olan Kopuz Albay, Kılıç Timi’ni Yüzbaşı Haydar Bozkurt komutasında hemen harekete geçirir. Ancak hedefleri Türk Devletleri’ni birbirine düşürmek olan terör odakları, hazırladıkları şeytani planı çoktan devreye sokmuştur.Şimdi Kılıç Timi, ölümcül bir tuzağa ilerlerken, bir kez daha kılıcın keskin ucunda yürüyecektir.

SAVAŞÇI 6. SEZON 1. BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Savaşçı 6. sezon 1. bölüm izle ile ilgili etiketler Savaşçı Savaşçı 6. sezon 1. bölüm savaşçı son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.