Savaşçı 106. bölüm yayında! 22 Mayıs Savaşçı son bölümde neler yaşandı?

Savaşçı 106. bölüm full izle tek parça halinde yayında. Savaşçı dizisinin son bölümünde gerilim giderek tırmanıyor. Gündüz Göktürk’e meydan okumak uğruna Mösyö sürpriz bir hamle yapıyor. İşte Savaşçı106. son bölüm FOX Play izleme ekranı

Savaşçı dizisi 106. bölüm ile FOX TV ekranlarında yayınlandı. 22 Mayıs Cumartesi akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Sarp Levendoğlu ile Murat Serezli’nin oynadığı Savaşçı son bölümünde; Gerilim gittikçe tırmanıyor.

SAVAŞÇI 106. BÖLÜM ÖZETİ

Gündüz Göktürk’e meydan okumak için bir kez daha ortaya çıkan Mösyö, sürpriz hamlesi ile amacına ulaşmak adına mesafe kat etse de planladığı hiçbir şey yolunda gitmiyor. Diğer tarafta ise Astsubay Bektaş Subaşı’nın, vatani görevini yapan kardeşi Alper’den aldığı şüpheli haber bir anda karargahı karıştırıyor.

Savaşçı 106. bölüm yayında! 22 Mayıs Savaşçı son bölümde neler yaşandı?

Kopuz Albay Kılıç Timi’ni hemen harekete geçirirken Asteğmen Alper’le irtibat kesiliyor. Ve halen son durumu da belirsizliğini korumaya devam ediyor. Bölgedeki büyük çaplı arama faaliyetlerine dahil olan Kılıç Timi, Alper’e ait bazı izlere rastlıyor.

Ancak bu izler Yüzbaşı Haydar’ı önemli bir seçim yapmak zorunda bırakıyor. Mehmetçik’i bulmadan asla geri dönmek istemeyen Yörük Haydar, Kılıç Timi’yle birlikte, bir kez daha kılıcın keskin ucunda yürümeyi göze alıyor.

Savaşçı 106. bölüm yayında! 22 Mayıs Savaşçı son bölümde neler yaşandı? ile ilgili etiketler Savaşçı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.