Savaşçı 101. bölüm fragmanı!

Savaşçı 101. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 10 Nisan 2021 Cumartesi akşamı FOX TV'de ekrana gelen Savaşçı yüzüncü bölüm sonrası dizinin takipçileri Sarp Levendoğlu'nun yer aldığı Savaşçı 101. bölüm fragmanı izlemek için harekete geçti.

Fox Tv'nin fenomen dizisi Savaşçı uzun bir aradan sonra Fox Tv'de ekrana geldi. Başrollerinde Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli'nin yer aldığı Savaşçı 10 Nisan akşamı 100. son bölümü ile ekrana geldi. Kılıç Timi için intikam zamanının geldiği anlaşılıyor. Arkadaşlarını şehit edenlerin peşine düşen Kılıç Timi neler yapacak? Savaşçı 101. bölüm fragmanı izlemek için dizinin takipçileri sosyal medya ve internette araştırmalara da başladı.

Silah arkadaşlarını şehit eden teröristin peşine düşen Kılıç Timi, yaptığı operasyonla fitili ateşler ve olayların seyri hiç beklenmedik şekilde gelişir.

Bu arada Türk Özel Kuvvetleri’nin en önemli subaylarından Albay Oktay Göktürk’le ilgili önemli bir haber karargaha bomba gibi düşer. General Ahmet Kutalmış, Albay İbrahim Kopuz ve Kılıç Timi gelen bu istihbarata inanmakta güçlük çekse de, sonrasında gelişen olaylar kafaları daha da karıştırır. Gerçekleri ortaya çıkarmaya kararlı olan Kopuz Albay, Kılıç Timi’ni Yüzbaşı Haydar Bozkurt komutasında hemen harekete geçirir. Ancak hedefleri Türk Devletleri’ni birbirine düşürmek olan terör odakları, hazırladıkları şeytani planı çoktan devreye sokmuştur.

SAVAŞÇI 101. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Savaşçı 101. bölüm fragmanı! ile ilgili etiketler Star TV savaşçı 101. bölüm fragmanı savaşçı yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.