Sanatçı Ayşe Mine'nin kardeş feryadı!

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel'in haberine göre, bir süredir gözlerden uzak bir yaşam süren 80’li yılların ünlü sanatçısı Ayşe Mine zor günler geçiriyor. 1977 yılında “ Erkek Milleti" isimli plağı ile Altın Long Play Ödülü'nü kazanan Ayşe Mine’nin kalp hastası olan kardeşi Ahmet Akyüz, geçtiğimiz günlerde beyin kanaması geçirdi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Talihsiz sanatçı, sosyal medya hesabından “Kardeşim benim birtanem beyin kanamasıyla hastanede komada yoğun bakımda, tepkisiz... Çok üzgünüm çok dualarınızı esirgemeyin dualarınıza çok ihtiyacımız var Kardeşimim ismi Diken İğne Ahmet Akyüz... Bu isme dua edin yalvarıyorum” dedi.

SANATÇI AYŞE MİNE’NİN KARDEŞ FERYADI!

Talihsiz sanatçı sosyal medya hesabından Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yatan kardeşi Ahmet Akyüz için tanıyanlardan dua istedi.

BEYİN KANAMASI GEÇİREN KARDEŞİ İÇİN DUA İSTEDİ!

Sanatçı Ayşe Mine, belli aralıklarla kardeşinin sağlık durumunu sosyal medya hesabından paylaşarak tanıyan ve sevenlerinden dua istiyor. İşte Ayşe Mine’nin,kalp hastası olan ve beyin kanaması geçiren kardeşi Ahmet Akyüz için yazdığı feryat ve acı dolu satırlar:

"Kardeşim gidiyor! Dua, ne olur dua! İsmi Diken İğne Ahmet Akyüz... Allah'ım yardım et kardeşime"

"Bir tanem kardeşim beyin kanamasından yoğun bakımda bilinci kapalı dualarınıza ihtiyacımız çok..."

"Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeyiz... Yoğun bakımda kardeşim henüz müdahale edilemiyor... Kanama çok yardım edin tanıdık var mı burda? İMDAAAATTTT!"

"KARDEŞİM BENİM CANIMMM... BEYİN KANAMASI.... YAŞAMSAL BEYİN FONKSİYONLARI DURDU... ÜMİT YOK DİYORLAR... BİR YARDIM... KURTARACAK KİMSE YOK MU? ŞİŞLİ ETFAL HASTANESİ A BLOK ÜÇÜNCÜ KAT YOĞUN BAKIMDA YARDIM EDİN... @tcbestepe @iletisim @sağlıkbakanlığı"

"Şafi adıyla şifalar ve Yarabbi... Diken İğne Ahmet Akyüz kuluna amin..."

Sanatçı Ayşe Mine'nin kardeş feryadı!

“KARDEŞİM KKTC’DE ESİR!”

Şarkıcı Ayşe Mine, geçtiğimiz yıllarda,kardeşi Ahmet Akyüz’ün KKTC'de zorla tutulduğunu belirterek yardım istemişti. Ünlü sanatçı, kardeşi Ahmet Akyüz'ün (55) KKTC'deki Lord Palas Oteli'nin casinosunda müdürlük yaptığını söyleyerek, ”Otel sahibi Ünal Aydoğan, kazanan müşteriye parasını verdiği için kardeşimin kimliğini elinden almış. Kardeşim kalp hastası. Otel sahibi kimliğini aldığı için Türkiye'ye dönemiyor. Ahmet, 17 aydan beri KKTC'de mahkemesiz, yargısız ve tutuksuz olarak tutuluyor. Hasta kardeşim KKTC'de ölmek üzere. Yalvarırım kardeşimi kurtarın." diye gözyaşı dökmüştü.

AYŞE MİNE KİMDİR?

 Asıl adı Ayşe Akyüz olan Ayşe Mine, 30 Ocak 1961 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Müziğe 13 yaşındayken Radife Erten’den ders alarak başladı. Muzaffer Birtan, İsmail Akdeniz ve Özcan Korkut’dan dersler alan Ayşe Mine, bir süre Üsküdar Musiki Cemiyeti’ne devam etti. 16 yaşında iken ilk 45’lik plağını piyasaya çıkardı. 80’lerde arabest müziğe transfer olan Ayşe Mine’nin 1977’teki bu işk 45’liğinden Demek ki öyle isimli şarkısı hit oldu. "Erkek Milleti" isimli plağı ile Altın Long Play Ödülü'nü kazandı. Muzaffer Birtan, İsmail Akdeniz ve Özcan Korkut’tan ders alan sanatçı, bir süre Üsküdar Musiki Cemiyeti’nde yer aldı.

Sanatçı Ayşe Mine'nin kardeş feryadı! ile ilgili etiketler beyin kanaması ayşe mine Ahmet Akyüz mevlüt yüksel
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.