Sakine Garipoğlu kimdir, Cem Garipoğlu'nun neyi oluyor, kaç yaşında?

Sakine Garipoğlu kimdir? sorusu ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya ile poz vermesinin ardından merak ediliyor. Ayrıca, geçtiğimiz senelerde katil Cem Garipoğlu'nun işlediği cinayette önemli bir kanıt olan bir koltukta fotoğraf paylaşan Garipoğlu ailesiyle de tanınan Sakine Garipoğlu'nu merak eden kullanıcılar 'Sakine Garipoğlu Cem Garipoğlu'nun neyi oluyor, akrabalar mı?' sorusunu araştırıyor. Peki, Sakine Garipoğlu kimdir, Cem Garipoğlu'nun neyi oluyor, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Münevver Karabulut cinayetiyle Türkiye'yi ayağa kaldıran Cem Garipoğlu'nun ailesi, oğullarının canice cinayet işlediği genç kızın fotoğrafıyla gülerek poz vererek tepki çekti. Sosyal medyada hızla yayılan bu paylaşım, kamuoyunda büyük infial yarattı. Bu eski gelişmenin ardından geçtiğimiz günlerde Cem Garipoğlu'nun yakını olan Sakine Garipoğlu ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya ile yazlık bir yerde poz vermesinin ardından tekrardan gündeme geldi. Peki, Sakine Garipoğlu kimdir, Cem Garipoğlu'nun neyi oluyor, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Detaylar haberimizde...

Sakine Garipoğlu kimdir, Cem Garipoğlu'nun neyi oluyor, kaç yaşında?

GARİPOĞLU AİLESİ VE MÜNEVVER KARABULUT CİNAYETİ!

2009 yılında meydana gelen Münevver Karabulut cinayeti, toplumu derinden etkilemiş ve yürekleri dağlamıştı. Cem Garipoğlu, genç kızın hayatına son verdiği olayda suçlu bulunarak hapis cezasına çarptırılmıştı. Ancak, ailenin son paylaşımı, cinayetin travmatik izlerini hala taşıyan vatandaşların tepkisine neden oldu.

Cinayetin işlendiği koltukta gülerek poz veren Cem Garipoğlu'nun ailesi, sosyal medya kullanıcılarının yoğun tepkisiyle karşılaşınca paylaşımı kaldırdı. Ancak, yapılan bu insanlık dışı hareket, halk arasında büyük bir infial yarattı ve "utanmazlık" olarak nitelendirildi.

Cem Garipoğlu'nun babası ve amcasının da cinayete yardım ettiği ve delilleri yok ettiği iddiaları daha önce gündeme gelmişti. Aile, bu olayla birlikte tekrar gündeme gelerek, toplumda büyük bir infialin yaşanmasına neden oldu.

SAKİNE GARİPOĞLU KİMDİR?

Sakine Garipoğlu'nun kim olduğu hakkında pek fazla bilgi bulunmuyor, ancak, Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi olan Sakine, geçtiğimiz senelerde abisinin işlediği cinayette temizlenip yıkanan ve delil karartılan bir koltukta poz vermesiyle tanınıyor. 

Sakine Garipoğlu kimdir, Cem Garipoğlu'nun neyi oluyor, kaç yaşında? - Resim : 2

Geçtiğimiz günlerde, Nilperi Şahinkaya, Sakine Garipoğlu ile fotoğraf çektirmesiyle tekrardan Türkiye'nin gündemine geldi.

Ancak, Nilperi Şahinkaya'ya göre, ünlü oyuncu, Sakine'yi tanımadığını söyledi ve Şahinkaya bu duruma ''O kadar bilgili olamadım, kusura bakmayın'' sözleriyle kendisine karşı bir linç kampanyası yürütüldüğü iddia etti.

Sakine Garipoğlu kimdir, Cem Garipoğlu'nun neyi oluyor, kaç yaşında? - Resim : 3

SAKİNE GARİPOĞLU KAÇ YAŞINDA?

Sakine Garipoğlu'nun kaç yaşında olduğu bilinmiyor. Abisinin işlediği cinayet ve üzücü fotoğraf olayı yüzünden kendi hakkında bilgileri internetten soyutlayan Sakine Garipoğlu'nun sadece Linked.in bilgileri internette yer alıyor.

SAKİNE GARİPOĞLU NE İŞ YAPIYOR?

Linked.in bilgilerine göre; Aile şirketinde çalışan Sakine Garipoğlu Garipoğlu Şirketler Grubu'da İhracat Müdürü olarak 4 yıldır görev yapıyor.

Sakine Garipoğlu kimdir, Cem Garipoğlu'nun neyi oluyor, kaç yaşında? - Resim : 4

SAKİNE GARİPOĞLU INSTAGRAM HESABI

Instagram'da şuanda (04.08.2023) 774 takipçisi bulunan Sakine Garipoğlu'nun Instagram kullanıcı ismi ise sakinegar'dır (@sakinegar).

SAKİNE GARİPOĞLU CEM GARİPOĞLU'NUN NEYİ OLUYOR?

Annesi Tulay Makbule Garipoglu babası ise Nida Garipoglu'dur. Kardeşi ise Levent Garipoglu'dur ayrıca, Münevver Karabulut'un katili olan Cem Garipoğlu da kardeşidir.

 CEM GARİPOĞLU KİMDİR?

Cem Garipoğlu, Türk iş insanı Hayyam Garipoğlu'nun yeğeni olarak dünyaya gelmiştir. 29 Ekim 1991 tarihinde Mehmet Nida Garipoğlu ve Makbule Tülay Garipoğlu çiftinin ikinci çocuğu olarak doğmuştur. Garipoğlu'nun hayatı, ailesinin iş hayatındaki zorlukları ve Sümerbank'ın el konulmasıyla değişmiştir. Babasının hapse girmesi üzerine yurtdışına gönderilmiş ve farklı ülkelerde eğitim almıştır.

Ancak Cem Garipoğlu'nun adı, Münevver Karabulut cinayetiyle özdeşleşmiştir. Münevver Karabulut, Cem Garipoğlu'nun lise öğrencisi sevgilisiydi ve 3 Mart 2009 tarihinde vahşice öldürülmüştür.

Cem Garipoğlu, cinayetle ilgili olarak yargılanmış ve 24 yıl hapis cezasına çarptırılmıştır. 10 Ekim 2014 tarihinde Silivri'deki kapalı cezaevi koğuşunda ölü olarak bulunmuştur. Ölümü resmi kayıtlara göre intihar olarak geçmektedir.

Sakine Garipoğlu kimdir, Cem Garipoğlu'nun neyi oluyor, kaç yaşında? ile ilgili etiketler Cem Garipoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.