Şahika'dan sonra Yasak Elma'da Ender şoku

Ve sonunda onlarda Yasak Elma’ya veda ettiler. FOX TV’nin fenomen dizisi Yasak Elma’da final yaklaşırken Şahika karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade ile Cansu’ya hayat veren Nilperi Şahinkaya’nın vedası herkesi şaşkına çevirdi.

Yasak Elma’nın gelecek haftaki bölümü yaklaşırken finale doğru adım adım gidildiğinin mesajları da verilmeye başlandı. Dizinin başrol oyuncularından Şahika karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade hayranlarını şok eden sosyal medya paylaşımı ile Yasak Elma’da finalin kapılarına ardında kadar açtı.

Son yaşanan olaylarda Yasak Elma’da Ender’in gideceği konuşulurken aslında esas ismin Şahika ile Cansu olduğu hatta Asuman’ın isimlerinin geçtiği bile iddia edilmişti. Ancak son gelen bilgilerde ise Yasak Elma’nın gelecek haftaki bölümünde Cansu’nun silahından çıkan kurşunların hedefinde olan ismin Şahika olduğu iddia edildi.

Şahika'dan sonra Yasak Elma'da Ender şoku

Nilperi Şahinkaya’nın oynadığı Cansu’nun, daveti silahla basmasından sonra tutuklanıp hapse gireceği ve Şahika’nın öleceği belirtildi. Bu silahlı baskın soncunda Nesrin Cavadzade sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında izleyenlere teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Şahika'dan sonra Yasak Elma'da Ender şoku - Resim : 2

Nesrin Cavadzade yeni dizi teklifleri için de “Daha durun bakalım, ne teklifi. Sürprizlerim olacak ama, çok büyük sürprizlerim olacak” sözleri ile kafaları iyice karıştırdı. Yaptığı bir başka paylaşıma Eda Ece’nin “Aşkım görüşürüz” yorumunu da atması dikkatlerden kaçmayan bir başka hadise oldu.

Şahika'dan sonra Yasak Elma'da Ender şoku ile ilgili etiketler Yasak Elma Nilperi Şahinkaya Nesrin Cavadzade şahika ender cansu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.