Sadakatsiz Dizisinde Gönül Hem Kendini Hem Asya'yı Yaktı! Asya İşin İçinden Nasıl Çıkacak?

Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizisi Sadakatsiz bu akşam heyecanlı anlara neden oldu. Asya'yı havaalanından geri döndüren, Gönül Güçlü'nün başını yakan olay sonrası dizinin yeni bölümü şimdiden merak konusu oldu. İşte Sadakatsiz 51. bölüm fragmanı...

Sadakatsiz 51. bölüm fragmanı için heyecan dorukta. Dizinin son bölümünde hastabakıcıyla anlaşıp Asya'nın başını yakmak isteyen Gönül Güçlü bu kez fena çuvalladı. Kalp hastası olduğu belirlenen hastaya yanlış tedavi uygulayan Asya yaptığı insülinle başını derde soktu. Sadakatsiz Dizisinde Gönül Hem Kendini Hem Asya'yı Yaktı! Asya İşin İçinden Nasıl Çıkacak?

Sadakatsiz Gönül Güçlü hem kendisini hem Asya'yı yaktı. Hastanede uygulanan yanlış tedavi sonucunda yoğun bakıma alınan hasta yüzünden Gönül Güçlü ve Asya'nın başı derde girdi. Peki Asya bu işin içinden nasıl çıkacak?

Sadakatsiz Dizisinde Gönül Hem Kendini Hem Asya'yı Yaktı! Asya İşin İçinden Nasıl Çıkacak?

Sadakatsiz'de Asya İşin İçinden Nasıl Çıkacak?

Asya ve Aras'ın İngiltere'ye yerleşmek için yola çıkması ancak olayın ortaya çıkmasıyla polisin engel olması Sadakatsiz son bölüme damga vurdu.

Sadakatsiz Dizisinde Gönül Hem Kendini Hem Asya'yı Yaktı! Asya İşin İçinden Nasıl Çıkacak? - Resim : 2

Sadakatsiz 51. bölüm fragmanı ve bölümü gelecek Çarşamba Kanal D ekranlarında olacak.

Sadakatsiz Dizisinde Gönül Hem Kendini Hem Asya'yı Yaktı! Asya İşin İçinden Nasıl Çıkacak? ile ilgili etiketler sadakatsiz son bölüm Sadakatsiz fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.