Sadakatsiz Ayrılık İddiaları İle Çalkalanıyor! Medyapım'dan Senaryo Değişikliği! İşte Yayın Tarihi

Yeni sezon öncesinde Sadakatsiz dizisi henüz başlamadan sevenlerini üzdü. Geçtiğimiz hafta ortasında Kanal D ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkması beklenen Sadakatsiz dizisi son anda yayın akışından çıkarılmış ve herkesi kafası bir anda karışmıştı. Ancak bunun arkasındaki sebep ise bir ayrılığın olduğu iddia edildi.

Haziran ayında sezon finali yaparak ekranlara kısa bir süre ara veren Sadakatsiz dizisi yeni sezonuyla geri dönüşe hazırlanırken kimsenin beklemediği bir hadise gerçekleşti. Uzunca süren tatilin hemen ardından 22 Eylül akşamında sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan dizi son anda Kanal D yayın akışından çıkarılınca hayranlar adeta bu yaşananlara isyan etti.

Medyapım tarafından bazı sıkıntıların olduğu gözlemlenen dizide asıl sorunun altında başka nedenlerin yattığı iddia edildi. Başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un oynadığı Sadakatsiz dizisine daha önceden Berkay Ateş’in katıldığı belirtilmiş ve senaryo yeniden düzenlenmişti.

Sadakatsiz Ayrılık İddiaları İle Çalkalanıyor! Medyapım'dan Senaryo Değişikliği! İşte Yayın Tarihi

Ancak ikinci sezonda başlangıç hikayesini beğenmeyen Fatih Aksoy’dan Sadakatsiz’e izin çıkmadı. Medyapım şirketinin sahibi olan Aksoy, Sakadatsiz yeni sezonunun etkileyici bir hikaye ile başlamasını istemesinden dolayı senaryoda bazı değişikliklere gidildiği iddia edildi.

Yeni senaristler ile yola devam etme kararı çıkan Sadakatsiz dizisinin her şeye rağmen bu hafta 29 Eylül Çarşamba günü de yayınlanmasının zor olduğu belirtilirken Kanal D ya da Medyapım tarafından bu konuda bir açıklama gelmemesi hayranları oldukça kızdırdı.

Sadakatsiz Ayrılık İddiaları İle Çalkalanıyor! Medyapım'dan Senaryo Değişikliği! İşte Yayın Tarihi - Resim : 2

Geçtiğimiz sezon Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Sadakatsiz’de yeni sezon öncesinde alınan bu karar neticesinde planlamada yaşanan sorun bir talihsizlik olarak nitelendirildi.

Sadakatsiz Ayrılık İddiaları İle Çalkalanıyor! Medyapım'dan Senaryo Değişikliği! İşte Yayın Tarihi ile ilgili etiketler Berkay Ateş Cansu Dere Sadakatsiz Medyapım fatih aksoy
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.