Sadakatsiz 35. bölüm fragmanı ilk sahne ön izleme

Sadakatsiz 34. bölüm ile Kanal D ekranlarında yayınlandı. Esrarengiz hastasına yardım etmeye çalışan Asya’nın sonrasında ilk merak edilende Sadakatsiz 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı oldu. İşte, Sadakatsiz 35. yeni bölüm fragmanı ön izleme.

Sadakatsiz 34. bölüm ile 13 Ekim Çarşamba akşamında Kanal D ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in oynadığı Sadakatsiz dizisinin son bölümünde; geçmişini hatırlamaya çalışmakta olan hastasına yardımcı olmak isteyen Asya aslında Kadir adlı adamın varlığından habersiz tehlike altındadır.

Volkan da bu durumdan epey rahatsızlık duyarken sonunda her şey yine Asya’nın üzerine kalacaktır. Derin ise kazanın hemen ardından yürümeye başladığını herkesten saklarken adam olanları kendi gözleriyle görerek dengeleri tamamen değiştirecek hamlesini yapmak üzeredir.

Sadakatsiz 35. bölüm fragmanı

Sadakatsiz 33. bölümde neler yaşandı?

Ali’nin maruz kaldığı zor durumdan sonra Asya hemen harekete geçmiştir. Verdiği kararla birlikte Volkan ile birlikte Tekirdağ’ı da alt üst eder. Kazada hayatını kurtaran adamın varlığından da henüz kimsenin haberi yoktur.

Yeni bir yolda ilerlemeye başlayan Asya aslında nasıl bir tehlikede olduğunun farkında bile değildir.

Volkan'ı da rahatsız eden bu durum onu dönüp dolaşıp Asya'nın peşine düşmeye iterken, yürüdüğünü herkesten saklayan Derin'in ise bu adamı görmesi ve geçmişten tanıyor olması dengeleri değiştirecek bir başlangıç olacaktır...

Sadakatsiz 35. bölüm fragmanı ilk sahne ön izleme ile ilgili etiketler Sadakatsiz sadakatsiz son bölüm sadakatsiz fragman

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.