Sadakatsiz 26. bölüm fragmanı

Sadakatsiz 26. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 7 Nisan 2021 Çarşamba akşamı 25. son bölümü yayınlanan diziye bu hafta Derin'in oyunları damga vurdu. Sadakatsiz takipçileri bölüm sonrası Sadakatsiz 26. bölüm fragmanı izlemek için harekete geçti.

Sadakatsiz her Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. 7 Nisan akşamı da 25. son bölümü yayınlanan dizinin yeni bölüm fragmanı yayında. Cansu Dere ve Melis Sezen'in oyuncu kadrosunda yer aldığı Sadakatsiz 26. bölüm fragmanı izlemek için harekete geçildi. Dizinin izleyenleri her hafta birbirinden heyecanlı anlara şahit oluyor.

SADAKATSİZ 24. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Derin’in ortadan kaybolması hem Volkan hem de Güçlü ailesi üzerinde şok etkisi yaratırken tüm şehir Derin’in bulunması için seferber olur. Asya kendisini bu olayın merkezinden uzaklaştırmakta kararlı olsa da düştüğü çıkmazlar onu zorlamaktadır. Ortaya çıkan ipuçları ve sürpriz tanıklar soruşturmanın seyrini beklenmedik yönlere çekerken yaşanan hangi gelişme Derin konusundaki umutları sarsacaktır?

Sadakatsiz 26. bölüm fragmanı - Resim : 2

SADAKATSİZ 26. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.