Ruşur taşı nasıl kullanılır? İran'dan gelen çok eski güzellik sırrı!

İran'daki Sefitab mağarasından doğal olarak elde edilen Ruşur taşı, tebeşir parçasında benzer. Pudraya benzer bir yapıdadır. Ruşur taşı doğal mineralli bir kildir. Cilt beyazlatmada da kullanılan ruşur taşı nasıl kullanılır, neye iyi gelir?

Ruşur taşının faydaları arasında cildi ölü deriden temizlemek vardır. İran'da hamam taşı olarak da bilinen ve uzun yıllardır İranlı kadınların temizlenme ve güzellik aracı olarak kullanılan ruşur taşı, 35 gr'lık tebeşire benzer yoğun bir kildir.

Nemli ve ıslak bir cilde uygulanması gereken Ruşur taşı, meraklılarınca oldukça sık uygulanıyor. Ruşur taşı nasıl kullanılır sorusu da birçok kullanıcı tarafından internet ve sosyal medyada paylaşılıyor. Pürüssüz bir cilde kavuşmak adına kullanılan ruşur taşı, bir kültür mirasıdır.

RUŞUR TAŞI FAYDALARI!

Doğal bir detoks etkisi gösteren ruşur taşı, psikolojik açıdan da gerginliği ve stresi azaltır.

Cildi ölü deriden ayırır.

Sivilce ve akne problemi yaşayan, siyah noktalarından muzdarip olan vatandaşları için ruşur taşı cilt beyazlatmada önemli bir kildir.

Ruşur taşının faydaları saymakla bitmez. Ancak kullanıcıların kullanmadan önce cilt tiplerini, alerjik bir rahatsızlıklarının olmaması gerekir.

Ruşur taşı nasıl kullanılır? İran'dan gelen çok eski güzellik sırrı! ile ilgili etiketler sağlık ruşur taşı nasıl kullanılır ruşur taşı faydaları
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.