Ronaldo'ya bir darbe de sevgilisi Georgina Rodriguez'den! Servetinin yarısını kaybedebilir

Suudi Arabistan'a transfer olduktan sonra zor günler geçiren ve eleştirilerin odağındaki isim olan Cristiano Ronaldo'ya bir darbe de sevgilisi Georgina Rodriguez geldi. Ayrılığın eşiğinde olan ikili eğer ayrılırsa Ronaldo, Georgina'ya devasa bir ücret ödeyebilir.

Cristiano Ronaldo sezon başında Suudi Arabistan takımı Al Nassr'a transfer oldu ancak problemlerden kurtulamıyor. Maç içi ve maçın ardından yaptığı hareketlerle oyuncunun agresif halleri dikkat çekiyor.

SEVGİLİSİ İLE DE PROBLEM YAŞIYOR

Mundo Depotivo, Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez'in Suudi Arabistan'da sorunlar yaşadığını yazdı.

CMTV, Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez'in zor günlerden geçtiğini yazdı. Habere göre 8 yıldır beraber olan çift ayrılmak üzere. Ayrılık gerçekleşirse eğer Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez'e 350 milyon Euro ödeyebilir. Bu para Ronaldo'nun servetinin yüzde 35'ine tekabül ediyor.

Ronaldo'ya bir darbe de sevgilisi Georgina Rodriguez'den! Servetinin yarısını kaybedebilir

"TEK YAPTIĞI ŞEY ALIŞVERİŞ"

Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez'in sürekli alışveriş yapmasından şikayet etti. Gazeteci Daniel Nascimento, Ronaldo'nun "Georgine gününü hep alışveriş merkezlerinde geçiriyor. Bu yüzden sinir bozucu oluyor. Sürekli harcıyor, harcıyor ve harcıyor, başka bir şey yapmıyor." dediğini aktardı.

Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez çiftinin geçen yıl doğan kızları Bella'nın yanı sıra 5 yaşında Alana adında bir kızları daha bulunuyor.Ayrıca Ronaldo'nun Rodriguez ile birlikteliğinden önce dünyaya gelen 12 yaşında Cristiano Jr adında bir oğlu ve taşıyıcı anneden doğan 5 yaşında Eva ve Mateo adında ikizleri var.

Ronaldo'ya bir darbe de sevgilisi Georgina Rodriguez'den! Servetinin yarısını kaybedebilir ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.