Abdullah Avcı'dan çok konuşulacak açıklama: Futbolda intikam olmaz, hesaplaşma olmaz!

Süper Lig'in 35. hafta maçında Trabzonspor deplasmanda Samsunspor'a 3-1 mağlup oldu. Mücadelenin ardından Bordo-Mavililer'in Teknik Direktörü Abdullah Avcı çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 35. hafta maçında Trabzonspor deplasmanda Samsunspor'a 3-1 mağlup oldu.

Mücadelenin ardından Bordo-Mavililer'in Teknik Direktörü Abdullah Avcı çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

''DOĞRU OYUN YOK, ŞIK DEĞİL''

"Hem oyun olarak hem de bireysel performans olarak çok düşük kaldık. Ligde en yakın rakibine 6-7 puan fark atmamız bile bir şey değiştirmez. Oyunu ciddiye almamız lazım. Biz Samsunspor'un oyununa karşılık veremedik. Oyunları doğru kuramadık, ikinci topları da alamadık. Futbolda bunların hepsi olabilir. İkinci yarı topa sahip olduk ama bu yeterli değil. Doğru oyun yok, şık değil. Rakip hak ettiği bir galibiyet aldı. Biz oyuna ortak olamadık. Kupa maçına daha farklı konsantrasyonla çıkacağız. 3.'lük şansımızı da devam ettirmeliyiz. Bu tabloyu olumluya çevirecek durumumuz var. Samsun bir futbol şehri, atmosfer de etkileyiciydi."

"FUTBOLDA İNTİKAM OLMAZ, HESAPLAŞMA OLMAZ''

"Futbolda intikam olmaz, hesaplaşma olmaz. İyileştirme gücü vardır. Dilimizi ve üslubumuzu değiştirmemiz gerekiyor. Bu bir oyun!"

 

Abdullah Avcı'dan çok konuşulacak açıklama: Futbolda intikam olmaz, hesaplaşma olmaz! ile ilgili etiketler Samsunspor Trabzonspor Süper Lig Trendyol Süper Lig Abdullah Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.