Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat'ın Marco Reus planı belli oldu! Lig bitmeden imza attırılacak

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, yaz transfer sezonundaki ilk hedefini belirledi: Marco Reus. Dortmund'dan ayrılacağını açıklayan Alman yıldız için planını belirleyen Beşiktaş, lig bitmeden imzayı attırmayı hedefliyor.

Yaz döneminde kadroda çok ciddi bir değişime gidecek olan Beşiktaş, bazı mevkilere saha içi liderlik yapacak oyuncular almak istiyor. Bu isimlerden biri de Marco Reus...

Alman yıldızla ilgili geçtiğimiz ay temaslara başlayan Kara Kartal'a, müjdeli haber geldi. Borussia Dortmund'un 34 yaşındaki hücumcusu, sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıkladı.

HEDEF LİG BİTMEDEN İMZALAMAK

Sezon sonu itibarıyla bonservisi elinde olacak Reus konusunda Beşiktaş Yönetimi görüşmeleri hızlandırmaya karar verdi. Siyah-Beyazlılar, bu transferde tüm imkanları zorlayacak.

Başkan Hasan Arat ve kurmayları, lig bitmeden Reus konusunda mutlu sona ulaşmak amacında.

SEZON PERFORMANSI

Bu sezon 37 maça çıkan Reus, 7 gol ve 7 asistlik performans sergiledi. 

(Fanatik)

Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat'ın Marco Reus planı belli oldu! Lig bitmeden imza attırılacak ile ilgili etiketler Beşiktaş Hasan Arat Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.