Karadeniz derbisinde gerginlik! Saha bir anda karıştı

Süper Lig'in 35. hafta maçında Samsunspor Trabzonspor deplasmanda Samsunspor 'a 3-1 mağlup oldu. Zorlu mücadele sonrası Bordo-Mavililer'in kaptanı Uğurcan Çakır ile Kırmızı-Beyazlılar'ın Teknik Direktörü Markus Gisdol arasında gerginlik yaşandı.

Süper Lig'in 35. hafta maçında Samsunspor Trabzonspor deplasmanda Samsunspor 'a 3-1 mağlup oldu. 

Ev sahibi takımın gollerini 14. dakikada Taylan Antalyalı (P), 28. dakikada Marius Mouandilmadji ve 36. dakikada Joaquin Fernandez (KK) kaydetti.

Konuk takımda ise sahneye 32. dakikada Enis Bardhi çıktı.

Zorlu mücadele sonrası Bordo-Mavililer'in kaptanı Uğurcan Çakır ile Kırmızı-Beyazlılar'ın Teknik Direktörü Markus Gisdol arasında gerginlik yaşandı.

Karadeniz derbisinde gerginlik! Saha bir anda karıştı

UĞURCAN ÇAKIR İLE MARKUS GISDOL ARASINDA GERİLİM

Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır, mücadelenin ardından kutlama için sahaya giren Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol'e doğru yöneldi.

Gisdol'ü ittiren deneyimli kalecinin daha sonra söylendiği anlar yayına yansıdı.

Futbolcuların araya girmesinin ardından olay büyümeden önlenirken, milli kalecinin sinirli bir şekilde soyunma odasına yürüdüğü görüldü.

Uğurcan Çakır'ın sahayı terk etmesinin ardından orta sahada toplanan futbolcular arasında da ufak çaplı tartışma yaşandığı gözlemlendi.

Karadeniz derbisinde gerginlik! Saha bir anda karıştı - Resim : 2

 

Karadeniz derbisinde gerginlik! Saha bir anda karıştı ile ilgili etiketler Samsunspor Trabzonspor Süper Lig Trendyol Süper Lig