Robbie Coltrane Kimdir? Harry Potter'da Hagrid'i Oynayan Robbie Coltrane Hayatını Kaybetti!

Ünlü İngiliz aktör Robbie Coltrone hayatını kaybetti. Dünyaca ünlü Harry Potter serisinde Hagrid rolüyle hafızalara kazınan Robbie Coltrone kimdir, kaç yaşında? İşte Robbie Coltrone biyografisi...

Hagrid rolüyle Harry Potter efsanesi olan ünlü İngiliz aktör Robbie Coltrone hayatını kaybetti. 72 yaşındaki dünyaca ünlü sanatçı, İskoçya'da bir hastanede yaşamını yitirdi.

Coltrane'in menajeri Belinda Wright yaptığı açıklamada, oyuncunun İskoçya'daki Falkirk yakınlarındaki bir hastanede hayatını kaybettiğini doğrulayarak, "Harika bir aktör olmasının yanı sıra çok zekiydi. 40 yıl boyunca onun menajerliğini yapmış olmaktan büyük gurur duyacağım ve onu çok özleyeceğim" dedi.

Harry Potter’ın Hagrid’i Robbie Coltrane kimdir? Robbie Coltrane kaç yaşındaydı, neden öldü?

Robbie Coltrone Kimdir?

1950 yılında dünyaya gelen Robbie Coltrane, İngiltere doğumludur. Robbie Coltrane, Harry Potter ve Ateş Kadehi, Harry Potter ve Azkaban Tutsağı, Harry Potter ve Felsefe Taşı, Harry Potter ve Sırlar Odası, Van Helsing gibi yapımlarda rol almıştır. Robbie Coltrane 72 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Robbie Coltrane Kimdir? Harry Potter'da Hagrid'i Oynayan Robbie Coltrane Hayatını Kaybetti! ile ilgili etiketler robbie coltrone hagrid harry potter
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.