Reza Zarrab aşk iddialarının ardından kızı Alara'nın velayeti için Ebru Gündeş'e dava açtı!

Son dönemlerde adı iş insanı Rassan Khoshnaw ile anılan Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab, 10 yaşındaki kızı Alara'nın velayetini almak için dava açtı.

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş ile Reza Zarrab'ın 11 yıllık evlilikleri geçen yıl bitti. Ancak taraflar arasındaki gerginlik sürüyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre;Reza Zarrab'ın son dönemde aşk hayatıyla gündeme gelen eski eşine velayet davası açtığı ortaya çıktı.

GİZLİ DURUŞMA İÇİN KARAR ALDIRDI

10 yaşındaki kızı Alara'nın velayetini isteyen Zarrab ayrıca Beykoz 2. Aile Mahkemesi'nden duruşmaların gizli yapılması için de karar aldırdı.

YENİ SEVGİLİSİYLE GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKMIŞTI

Ebru Gündeş'in son olarak Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile aşk yaşadığı gündeme gelmiş ve ikilinin samimi bir pozu birçok magazin sayfasına atılmıştı. Ardından Rassan Khoshnaw mahkemeye koşmuş ve telefon ve bilgisayarının hacklendiğini öne sürerek erişim engeli talebinde bulunmuştu.

Reza Zarrab aşk iddialarının ardından kızı Alara'nın velayeti için Ebru Gündeş'e dava açtı!

Reza Zarrab aşk iddialarının ardından kızı Alara'nın velayeti için Ebru Gündeş'e dava açtı! ile ilgili etiketler Ebru Gündeş Reza Zarrab
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.